Студія Квартал-95 знімає ліричну комедію Родичі

Студія Квартал-95 знімає ліричну комедію Родичі

У новому серіалі йдеться про часом непрості, але все ж добрі і теплі стосунки однієї великої родини.

Поділитися:

Студія Квартал 95 готує для глядачів іще один сюрприз - новий телефільм Родичі (Родственнички).  Роботу над 8-серійною ліричною комедією, зйомки якої розпочалися зовсім недавно, очолив Андрій Яковлєв (керівник кіновиробничого напряму "Кіноквартал", режисер та сценарист шістьох сезонів "Сватів", пише telekritika.ua.

У новому серіалі йдеться про часом непрості, але все ж добрі і теплі стосунки однієї великої родини. Глава сімейства - Михайло Іванович, заслужений пенсіонер, живе один в заміському будинку. Своїх вже дорослих дітей він бачить вкрай рідко. І ось, в один з таких рідкісних випадків на його 67-річчя в гості приїжджають сини Ігор та Сергій зі своїми дружинами. На дні народження Михайло Іванович випадково дізнається, що брати один з одним у сварці і вже кілька років просто розігрують перед ним хороші стосунки. Головний герой, намагаючись розібратися в причинах розбіжностей і примирити своїх дітей, хитрощами утримує синів у батьківському домі.

Роль батька сімейства виконує Олександр Феклісов, ролі синів героя дістались Дмитру Суржикову та Джемалу Тетруашвілі. Головні жіночі ролі виконують Віра Кобзар, Катерина Кістень і Олеся Жураковська.