Як звичайна американка стала королівською тещею

Цікаві факти про матір Меган Маркл.

Поділитися:

Майже два тижні тому світ спостерігав за королівським весіллям принца Гаррі та Меган Маркл. Серед безлічі присутніх на події була одна особлива гостя – Дорія Редлан. Особлива саме для нареченої, адже мама була єдиною рідною душею Меган на цій важливій для неї події.

Звичайна американка фактично самотужки виховала доньку, яка стала герцогинею. Свого часу Дорії довелося мати справу не тільки з убогістю, а й з расовою дискримінацією. Коли Том Маркл одружився на ній, його дочка від минулого шлюбу назвала Дорію прислугою - за темний колір шкіри і походження з американських рабів.

Не так давно вона прокидалася у містечку поблизу Голлівуду, виходила на традиційну пробіжку у звичному спортивному одязі, займалася йогою і навіть не підозрювала, що колись сидітиме напроти королеви Великої Британії та спостерігатиме, як її люба донька вінчатиметься з принцом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, де принц Гаррі та Меган Маркл проведуть медовий місяць

Під час урочистої церемонії Дорія ледь стримувала сльози – і це були одні з найбільш зворушливих митей дійства.

До королівського весілля 61-річна жінка працювала у клініці, де допомагала людям долати психічні розлади. Три роки тому вступила до університету Південної Каліфорнії, де отримала диплом магістра.

Про теплі стосунки з мамою Меган неодноразово писала у своєму блозі.

«Дреди. Сережка в носі. Інструктор з йоги. Соціальний працівник. Вільна духом. Обожнює чіпси і лимонний тарт… Я говорю про мою маму», - писала Меган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл вперше з’явилися на публіці після весілля

Цікаво, що Доріан привчила доньку допомагати нужденним. Навіть возила її до найбідніших районів Ямайки, щоб та побачила, як по-справжньому страждають люди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Меган Маркл доглядала за шкірою напередодні весілля

Фото: Getty Images