Найкращі образи Кейт Міддлтон та леді Діани під час вагітності

Найкращі образи Кейт Міддлтон та леді Діани під час вагітності
pinterest.com

Вагітність їм до лиця!

Поділитися:

Стильні принцеси британської королівської родини вражають ідеальними вбраннями та стильними образами. Свого часу леді Ді подарувала світу двох спадкоємців британського престолу. У 2018 році герцогиня втретє стане мамою. А поки Кейт не припиняє з'являтись на публіці у модних нарядах, що підкреслюють її милий вагітний животик. Як одягалися принцеси, коли були при надії, та яких модних тенденцій дотримувалися - дивіться далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівське виховання: Чому вчать своїх дітей Кейт Міддлтон та принц Уільям

СУКНЯ-СОРОЧКА

Сукня-сорочка - одна із найзручніших літніх речей, що повинна бути в гардеробі кожної майбутньої матусі. Вона не сковує рухів, дозволяє вільно дихати та почуватися невимушено. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 хитрощів Кейт Міддлтон, які допоможуть мати стильний вигляд

ЕЛЕГАНТНЕ ПАЛЬТО

Класичне пальто прямого крою робить образ майбутньої матусі елегантним та витонченим, стильно підкреслюючи вагітний животик. Принцеси надавали перевагу яскравим відтінкам тканини і прикрашали свій лук маленьким капелюшком і туфлями на невисоких підборах. 

КЛАСИЧНА СУКНЯ

Класична сукня-міді у поєднанні із жакетом або стильним капелюшком створює святковий образ. Леді Діана та Кейт Міддлтон одягали класичні сукні для особливих виходів: весілля, кінські перегони, гольф, благодійні зустрічі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про наречену принца Гаррі, які вас здивують

ДОВЖИНА-МАКСІ

Вагітним жінкам найбільше пасує довжина спідниці міді або максі. Довгі розкішні сукні британських принцес вражають своєю розкішністю. 

ГОРОХОВИЙ ПРИНТ

Речі в мілкий або великий горох додають свіжості образу вагітної жінки. Легка тканина в горошок наче дихає легкістю та витонченістю. Це ідеальний варіант луку для літньої прогулянки. 

Фото: pinterest.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Вільям здивував різкою зміною іміджу