Принц Чарльз зворушливо привітав Єлизавету II з 92-річчям

21 квітня Її Величність відсвяткувала свій День народження.

Поділитися:

Британській королеві Єлизаветі ІІ виповнилося 92 роки. З нагоди день народження Єлизавети ІІ у Лондоні з самого ранку лунали святкові залпи королівської артилерії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі отримав звання найкрасивішого чоловіка королівської родини

Ввечері в одному з найвідоміших концертних залів світу Альберт-холлі відбувся концерт. На ньому виступили та привітали свою королеву британські зірки. Її Величність в оточені своєї сім'ї сиділа в залі та слухала присвячені їй пісні. Присутніми на святі був її син принц Чарльз з дружиною Каміллою, внуки Вільям та Гаррі з нареченою Меган Маркл. 

На святкуванні не було чоловіка королеви принца Філіппа, очевидно, через стан здоров'я, а також дружини онука Вільяма Кейт Міддлтон, у якої сьогодні почалися пологи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кейт Міддлтон почалися пологи

Після закінчення святкового концерту на сцену вийшов принц Чарльз та зворушливо привітав маму з днем народження:

Ваша Величносте, мамцю! В мене таке відчуття, що в 1949, коли тобі було 22, ти навіть не замислювалась про те, що в твій 92-ий день народження твоєму сину буде 70.  

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Також на сцені привітав свою бабусю й принц Гаррі. Телеканал BBC підготував зворушливе відео, на якому зірки Кайлі Міноуг, Том Джонс, Стінг та інші привітали королеву. 

До слова, Єлизавета ІІ святкує день народження двічі - один з них справжній, коли вона народилася, тобто 21 квітня, а друге - офіційний, у червні. Тоді з королевою святкує уся Велика Британія. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарліз Терон розповіла про своє ставлення до принца Гаррі