Принц Гаррі і Меган Маркл визначилися із музичним супроводом весілля

Принц Гаррі і Меган Маркл визначилися із музичним супроводом весілля
@kensingtonroyal

Церемонія обіцяє бути вишуканою.

Поділитися:

Принц Гаррі та його наречена Меган Маркл нещодавно визначилися з музичним супроводом церемонії вінчання. До цього питання наречені поставилися дуже серйозно і особисто ним займалися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шарліз Терон розповіла про своє ставлення до принца Гаррі

У каплиці Святого Георгія у Віндзорському палаці, де 19 травня відбуватиметься вінчання молодят, виступатиме зведений інструментальний склад із музикантів оркестру під керівництвом Крістофера Уорррен-Гріна, Національного оркестру BBC з Уельсу, а також Англійського камерного оркестру та Філармонії. Диригувати ними буде Джеймс Вівіан, музичний керівник церковних колективів, повідомляється на сайті королівської родини royal.uk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена 100 найвпливовіших людей світу

Також відомо, що на церемонії співатиме хор каплиці Святого Георгія, який складається з 23 хлопчиків-хористів і 12 дорослих, створений ще 1348 року, хор Королівства під керівництвом диригентки Карен Гібсон, а також ансамбль державних трубачів. 

Серед запрошених солістів - 19-річний віолончеліст Шеку Канні-Мейсон (переможець конкурсу BBC Young Musician 2016), сопрано Елін Манахан та трубач Девід Блекеддер.

Принц Гаррі і Меган Маркл обрали для своєї церемонії низку відомих гімнів і хорових творів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якої передвесільної дієти дотримується Меган Маркл