Принц Гаррі та Меган Маркл вирішили відкласти медовий місяць

Принц Гаррі та Меган Маркл вирішили відкласти медовий місяць
gettyimages.com

У пари є важливі справи після весілля.

Поділитися:

Шанувальники британської королівської родини з нетерпінням чекають на . Церемонія обіцяє бути грандіозною - одруження в каплиці Святого Георгія, прийом з королівською родиною і нарешті весела вечірка з друзями у Фрогмор-хаус. Після такого виснажливого дня будь-яка пара потребувала б відпочинку. Однак Гаррі та Меган не поспішають вирушати у медовий місяць, адже на них чекає чимало важливих королівських справ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати Гаррі Поттера дізналися, чому новонароджений принц Луї отримав таке ім'я

Як повідомляли британські ЗМІ, після вечірки у Фрогмор-хаус молодята проведуть ніч у Віндзорському палаці. Після весілля Єлизавета ІІ оголосить новий титул онука. Швидше за все Гаррі і Меган стануть герцогом і герцогинею. Після цього пара повернеться в Кенсінгтон.

Нещодавно спікер Кенсингтонського палацу Джейсон Кнауф повідомив, що Гаррі і Меган не відразу вирушать в свій медовий місяць, оскільки планують взяти участь в публічному заході через тиждень після весілля. Саме після цього стане зрозуміло, на чому акцентуватиме свою роботу молоде подружжя, до прикладу, благодійність. 

Тож, медовий місяць молодят відбудеться пізніше, але точно до початку осені, адже золота пора для Гаррі та Меган обіцяє бути ще насиченішою у роботі. Куди вирушить новоспечене подружжя - поки залишається таємницею, однак оглядачі роблять ставки на Намібію, ПАР і Ботсвану.

Нагадаємо, що після весілля принц Вільям та Кейт Міддлтон теж не одразу планували свій медовий місяць. Тільки через 10 днів після весілля пара вирушила на Сейшели, де провела 10 днів відпочинку на віллі на приватному острові North Island.

Фото: gettyimages.com 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат Меган Маркл порадив принцу Гаррі скасувати весілля