29-го квітня буде 7 років, як одружилися Кейт Міддлтон і принц Уільям. Ведучий Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін вирішив приготувати улюблений десерт герцогині - тоффі-пудинг. Саме цей смаколик Кейт готує для свого чоловіка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють тизер фільму про принца Гаррі та Меган Маркл (відео)

ТОФФІ-ПУДИНГ

Інгредієнти

курага - 200 г

вода - 150 мл

сода - 1 ч. л.

Інгредієнти для крему:

яйце - 1 шт.

цукор - 150 г

екстракт ванілі - 1 ч. л.

вершкове масло - 200 г

борошно - 200 г

розпушувач - 1 ч. л. 

Інгредієнти для карамельного соусу:

вершки - 8 ст. л.

цукор - 100 г

вершкове масло - 50 г

Приготування:

1. Нарізати на маленькі кубики курагу і висипати у рондель. 

2. Залити окропом, щоб вода ледь покривала курагу. 

3. Додати соду. Перемішати.

4. Приготувати крем. Для цього змішати яйце, цукор, екстракт ванілі та вершкове масло. Додати борошно та розпушувач.

5. Додати у крем курагу. Ретельно перемішати. 

6. Змішати інгредієнти для карамельного соусу. Нагріти, але не доводити до кипіння. 

7. Змастити формочки для випікання карамельним соусом. 

8. Кожну формочку наполовину наповнити тістом. 

9. Наповнити деко водою та створити парову баню. Розігріти піч до 175 градусів і пильнувати тістечка 30 хв. 

10. Готові тістечка викласти на тарілку. Подавати із шоколадним топінгом. 

Подробиці приготування улюбленого смаколику Кейт Міддлтон Руслан Сенічкін дізнався із книги «Королівський дотик», яку написала колишній кухар Кенсінгтонського палацу Керолін Роб. У книзі також зазначається, що королівська родина залюбки смакує пастою та стравами із домашнім майонезом. А трьома улюбленими стравами Кейт Міддлтон є салат «Севіче» із сирим рибним філе та цитрусовим фрешом із лайму, іспанський гаспачо з томатами та оливками і східний салат «Табуле» з кус-кусом та булгуром. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єлизавета ІІ дала офіційну згоду на шлюб принца Гаррі та Меган Маркл