Ще більше сміху: У новому сезоні шоу «Розсміши коміка» зміниться ведучий

Хто стане новим ведучим шоу Розсміши коміка
1plus1.ua

Цієї осені на глядачів чекає ще більше жартів, скетчів, учасників і новий ведучий.

Поділитися:

17 вересня в 18:30 на телеканалі 1+1 стартує новий сезон гумористичного шоу «Розсміши коміка», згідно з правилами якого кожен учасник може заробити до 50 000 гривень завдяки хорошому почуттю гумору.

Цієї осені на глядачів чекає ще більше нових жартів і скетчів, учасників і навіть новий ведучий. Тепер присуджувати грошові призи і відстоювати інтереси учасників буде Ігор Ласточкін.

Ігор добре відомий глядачам за проектом «Ліга сміху», в якому він наймолодший член журі. Крім цього, він – капітан успішної команди «Збірна Дніпра», гумор якої люблять далеко за межами України, а також актор скетч-шоу «Країна У» (телеканал ТЕТ).

У новому сезоні «Розсміши коміка» на телеканалі 1+1 очікується багато нових талановитих стендаперів. Вік представників цього жанру різноманітний – наймолодшій учасниці виповнилося 17 років. Також яскраво представить вікову категорію 60-річна бабуся, яка підкорила коміків, ведучого, глядачів і знімальну групу проекту.

Нагадаємо, що «Розсміши коміка» – гумористичне шоу, в якому будь-яка людина, яка розсмішить Володимира Зеленського або Євгена Кошового має можливість виграти гроші.

Виступи учасників проходять в п'ять етапів по 60 секунд. Якщо претенденту вдається викликати усмішку коміків, він має право відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п'ять, десять або двадцять тисяч гривень.

 

Ті ж, хто змагаються до кінця, отримують можливість заробити п'ятдесят тисяч. Але, якщо залишають юмористів байдужими, йдуть з шоу ні з чим.

Нагадаємо, що нещодавно Зеленський і Кошовий довели до сліз учасника Розсміши коміка.