Учасниця "Розсміши коміка" довела Зеленського і Кошового до сліз (ВІДЕО)

Учасниця "Розсміши коміка" довела Зеленського і Кошового до сліз (ВІДЕО)

Цієї суботи на "1+1" стартував десятий ювілейний сезон шоу "Розсміши коміка" 

Поділитися:

Цієї суботи на "1+1" стартував десятий ювілейний сезон шоу "Розсміши коміка" - народної програми, у якій кожен, хто володіє почуттям гумору, може виграти 50 тисяч гривень. Цікаво, що за всю історію проекту "Квартал 95" віддав талановитим учасникам майже чотири мільйони гривень!

Коли ведучий Віктор Васильєв оголосив програну коміками суму, Євген Кошовий відкрив від подиву рота. І пообіцяв, що відтепер буде іще більш скупим на усмішки. Та на щастя, дотримати слова йому не вдалося.

Уже протягом першого випуску ювілейного сезону, у якому жартували переможці минулих років, Євген і його колега Володимир Зеленський реготіли від душі. Зокрема під час виступу тріумфаторки вечора Олександри Перевертайло.

Ця скромна й сонячна дівчина засипала залу дотепами на тонку тему і наважилася на супер-гру з нагоди десятиріччя проекту. Вона ризикнула взяти шосту хвилину. І стала не тільки причиною сліз коміків, а й володаркою сотні тисяч гривень.

"А тепер настав час поговорити про страшненьких дівчат. Ну про тих, що розмовляють по Скайпу без відео. Навіть з батьками", - розвеселила глядачів Саша.

Про що ще жартувала дівчина, яка шокувала своїм талантом творців, дивіться у відео онлайн: