Дочка Лідії Таран виграла 50 тис. грн у «Розсміши коміка. Діти»

Донька ведучої ТСН викликала фурор у гумористичному шоу.

Поділитися:

Учасницею третього сезону гумористичного шоу «Розсміши коміка. Діти» на 1+1 стала донька ведучої ТСН Лідії Таран Василина. За кулісами дівчинку підтримувала зіркова мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський про Розсміши коміка. Діти: В цьому сезоні ми б’ємо рекорд

Діти постійно тролять. Їхній гумор абсолютно відрізняється від гумору нашого дитинства, - поділилася Лідія Таран.

Десятирічна дівчинка вперше вирішила спробувати свої сили на сцені шоу, проте, її дебют у гумористичному проекті викликав справжній фурор. Дівчина представила жарти про свою зіркову маму, змусивши від душі сміятися не тільки глядацьку залу і ведучу Настю Каменських, але і коміків Євгена Кошового та Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських стала музою відомих фотографів

«У нас в родині дуже суворе виховання. А кого ще ставлять у куток, якщо ви подивилися інший канал, окрім 1+1?» – пожартувала Василина та виграла перші 10 тис. грн.

Ще 10 тис. їй приніс інший жарт про дитинство у зірковій родині:

«Коли я сказала однокласникам, що мою маму щодня показують по телебаченню, багато з них подумали, що моя мати – Володимир Зеленський».

Один із жартів дівчина присвятила відомому мандрівникові та ведучому програми Світ навиворіт Дмитру Комарову: «Одного разу мама запросила в гості Діму Комарова. Так мені довелося робити всі відомі щеплення».

До того ж Василина жартома поділилась випадком зі свого буденного життя:

«Щодня я дивлюся новини, і коли мама каже: «З вами була Лідія Таран. До нових зустрічей!», мої друзі мовчки йдуть із вечірки».

Із кожним новим жартом Василина збільшувала грошовий виграш, аж поки не отримала максимальні 50 тис. грн. Дівчинка зізналась, що гроші витратить на одну зі своїх мрій – поїздку до моря або до США.

Нові випуски гумористичного шоу «Розсміши коміка. Діти» студії Квартал 95 дивіться щосуботи о 18.30 на 1+1.