Донька Володимира Зеленського прийшла на Розсміши коміка. Діти

Донька Володимира Зеленського прийшла на Розсміши коміка. Діти

Чи спадкове у сім'ї Зеленських почуття гумору, дивіться у п'ятницю о 22:00 на 1+1

Поділитися:

У п'ятницю, 22 квітня, на телеканалі 1+1 вийде четвертий епізод шоу Розсміши коміка. Діти, у якому взяла участь донька Володимира Зеленського Олександра.

Своєю появою на гумористичному шоу 11-річна Саша зчинила фурор у глядацькій залі і просто шокувала зіркового татка. А все тому, що відомий гуморист був абсолютно переконаний: його дитина не планує повторювати успіх доньки Євгена Кошового Варвари і не збирається на проект.

Якщо чесно, то я був, упевнений, що цього ніколи не станеться. Тому що після виступу Варвари, я цікавився у Саші, чи бува не хоче й вона спробувати. Донька відповіла, що хоче, але не піде, бо соромиться… До того ж, вона у мене співає, тому навіть говорила, що більше у Голосі. Діти хотіла би взяти участь. Хоча жартувати їй теж дуже-дуже подобається - розповів Зеленський.

Саша ж насправді давно мріяла розсмішити коміків. Тому разом із мамою ретельно готувалася до проекту. І навіть влаштувала справжнісіньку спецоперацію, аби потай потрапити на знімальний майданчик. 

Чи спадкове у сім'ї Зеленських почуття гумору? Про що жартувала маленька Саша? І чи вдалося їй викликати усмішки на знайомих обличчях? Відповіді – цієї п'ятниці о 20:20 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, Розсміши коміка. Діти - гумористичне шоу, у якому беруть участь діти від 5 до 13 років. Завдання конкурсантів  - протягом  хвилини виступити зі скетчем, акторською мініатюрою, монологом, пантомімою чи будь-яким іншим номером, який розсмішить хоча б одного з суддів. Ведуча проекту – Настя Каменських.