Розсміши коміка. Діти стартує сьогодні на телеканалі 1+1

Розсміши коміка. Діти - премьера на 1+1

Гострі жарти і неймовірна харизма маленьких коміків порадує глядачів "1+1" уже сьогодні о 20.20.

Поділитися:

Уже сьогодні, 1 квітня о 20.20, на телеканалі 1+1 стартує нове гумористичне шоу Розсміши коміка. Діти виробництва Студії Квартал 95. Суддями проекту стали Володимир Зеленський та Євген Кошовий. Ведуча – Настя Каменських.

Найбільш юному учаснику проекту всього 5 років, а дорослому – 12. Протягом однієї хвилини маленьким комікам необхідно виступити з улюбленим номером оригінального жанру – скетчком, акторська мініатюра, монолог, пантоміма, смішні вірші, пісня. Ті, кому вдасться розсмішити журі, зможуть поборотися за приз у розмірі 50 000 гривень.

Ми довго думали з приводу призу. Був варіант замінити його на іграшки, але потім ми з творчою командою вирішили, що так буде нечесно. Тому і приз залишиться грошовим, а вручатимуть його у коробках, - розказав Володимир Зеленський.

На кастинги Розсміши Коміка. Діти прийшло 300 діток, деякі виступали у парі зі своїми братиками і сестричками. За кулісами маленьких коміків з хвилюванням чекали їхні батьки.

Гострі жарти і неймовірна харизма маленьких коміків порадує глядачів 1+1. Дивись онлайн  перший випуск Розсміши коміка. Діти уже сьогодні о 20.20.