Реаліті «4 весілля»: як дві наречені зустріли своє кохання в соціальних мережах

У новому випуску шостого сезону наречені будуть змагатися у кращій організації весілля за «медовий місяць» на берегах Балтійського моря в Юрмалі.

Поделиться:

Вже сьогодні о 22.00 глядачі телеканалу «1+1» у найпозитивнішому романтичному реаліті «4 весілля» стануть свідками того, як листування двох незнайомих людей в соціальних мережах переросло у справжнє кохання.

Дивувати різноманітними сценаріями весіль на будь-який смак у новій програмі будуть Тетяна з Дніпра, наречена Юлія з Києва, буковинка Марина та Юлія з Кам'янця-Подільського. На цей раз наречені підготували весілля у рустикальному, традиційному європейському, ф’южн та українському стилях.

Молоді та сміливі Юлія і Дмитро з Києва познайомилися в соціальних мережах. Дмитро був вражений «аватаркою» Юлії у відвертій червоній сукні та вирішив запросити свою майбутню дружину на перше побачення. Під час зустрічі дівчина була здивована надмірною самовпевненістю та невихованістю хлопця. Після чого Юля вирішила, що це перша і остання зустріч молодих людей, після чого Дмитро визнав свої помилки і почав добиватися «руки і серця» дівчини.

Наречена Юлія впевнена, що її весілля буде найкращим, оскільки закохані продумали всі дрібниці «від А до Я». Місцем проведення пара обрала розкішний ресторан на березі Дніпра, а свято провели у стилі ф'южн. Гостей пригощали запеченими голубами, червоною рибою та різноманітними італійськими сирами.

Дмитро здивував учасниць весільним костюмом, зупинивши свій вибір на яскраво-червоному кольорі та метелику того ж кольору. Юлія віддала перевагу більш класичному варіанту - пишній білій сукні.

Наречена Марина з міста Сторожинець Чернівецької області, незважаючи на свій юний вік, встигла пережити велику трагедію. Дівчина зі своїм колишнім хлопцем потрапила в автомобільну аварію, у результаті чого Марина тиждень перебувала в комі, а її коханий отримав несумісні з життям травми.

Учасниця довгий час не могла відійти від пережитого та знаходила розраду в Інтернеті. Там вона зустріла свого майбутнього чоловіка Віктора, який допоміг повірити в себе і знову знайти кохання. Після тривалого спілкування в соціальних мережах, пара прийняла рішення створити нову сім'ю.

Такі радісні події на Західній Україні прийнято гуляти до ранку, тому молодята налаштовані дивувати гостей різноманіттям українських традицій.

На весіллі Марини і Віктора столи «ломилися» від кількості національних страв, а «наливка» лилася рікою. Наречена обрала пишну білу сукню, з розшитим камінцями поясом.

Норовлива Юлія з Кам'янця-Подільського довго відмовляла коханому: вважала, що вона гідна кращого. Але з часом дівчина, зрозуміла, що так сильно її кохати, як наречений-механік, ніхто не здатний, і дала свою згоду на одруження.

Урочистості відбувалися в європейському стилі. Гостей розважали різноманітними конкурсами, після яких одна з учасниць ледь не втратила обручку.

«Родзинкою» весільного вбрання нареченої стали туфлі, прикрашені перлами. Також Юлія дивувала гостей малюнком з білої хни на руках.

Наречена Тетяна та її наречений Микола з Дніпра познайомилися ще у школі, а звернули увагу одне на одного на уроці вищої математики. Дівчина сприймала хлопця, як друга, і навіть не здогадувалася, що він має намір з нею одружитися. Однак, сталося це після народження двох дітей та 10-ти років спільного життя.

Микола та Тетяна для своєї довгоочікуваної події разом обрали рустикальний стиль, а саме присутність у всіх елементах декору пшеничного колоска.

Кольором весільних вбрань пара обрала білий. Наречена зупинила свій вибір на мереживній сукні і заплела колоски у якості весільної зачіски, наречений – на атласному костюмі-трійці з білою бутоньєркою.

Незважаючи на оригінальний стиль свята, конкурентки віддали перевагу дискотеці на вечірці неподалік. Що змусило учасниць втекти з весілля Тетяни, як на це відреагувала наречена та яким чином одна з учасниць ледь не втратила обручку дивіться вже сьогодні о 22.00.

Дивіться «4 весілля» щочетверга о 22:00 на телеканалі «1+1».