Шоу «Чотири весілля»: Зворушливі історії кохання, які повернуть віру в міцні стосунки

Дивіться улюблену программу у новий час - щовівторка о 22:00 на «1+1».

Поделиться:

Принца Вільяма помітили в нічному клубі з незнайомкоюЛюдям доводиться долати складні життєві перешкоди, щоб врешті решт обрести омріяне щастя. Герої шостого випуску реаліті-шоу «Чотири весілля» пройшли крізь випробовування, підготовані долею, і зуміли вистояти під їхнім тягарем.

РОЗЛУКА

Юлія і Дмитро з Києва познайомилися в соціальних мережах. Під час зустрічі дівчина була здивована надмірною самовпевненістю та невихованістю хлопця.

Юля вирішила, що це перша і остання зустріч молодих людей. Дмитро ж не здавався і добився прихильності коханої. Пара вже навіть жила разом, але раптово розлучилася.

З часом і Юля, і Дмитро зрозуміли, що один без одного не зможуть – як результат пара одружилася. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зустріти своє кохання у соцмережі

ВТРАТА БЛИЗЬКОЇ ЛЮДИНИ

Історія кохання Марини з її нареченим почалася з трагічних подій. Дівчина потрапила в жахливу аварію, у якій помер її хлопець, а сама вона тривалий час була в комі. Потрохи повертаючись до життя, з нею у соцмережі познайомився майбутній чоловік. Напевно, він і став тією незавершеною справою, яка не дала їй покинути цей світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відпустити старі стосунки та розпочати нове життя

СТРАХ СЕРЙОЗНИХ СТОСУНКІВ

Норовлива Юлія з Кам'янця-Подільського довго відмовляла коханому, вважала, що гідна кращого. Все ж хлопець зумів добитися її прихильності, але коли мова зайшла про сім’ю Юля зрозуміла, що не готова і пара розлучилася.

Згодом Юля впевнилася, що заради кохання можна і треба чимось жертвувати та йти на компроміс. Возз’єднання пари завершилося пишним весіллям у Кам'янці-Подільському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що очікує жінку, яка сприймає чоловіка, як гаманець

ЩОДЕННИЙ ПОБУТ

Тетяна та Микола з Дніпра довели, що одружитися ніколи не пізно. Пара має двох прекрасних дітей, а от на весілля ніяк не вистачало часу. І от закохані, які знайомі ще зі шкільної парти, після 10 років спільного життя наважилися зробити найвідповідальніший крок у своєму житті. 

Наші герої пройшли через горе втрат та розлучень, але зуміли зберегти у собі ніжне почуття любові, яке назавжди об’єднало їх з другою половинкою.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як не втратити кохану людину через надмірний егоїзм.