Шеф-кухар українських президентів буде готувати на святі учасниці «4 весілля»

Шеф-кухар українських президентів буде готувати на святі учасниці «4 весілля»
1plus1.ua

Дивіться, чим дивуватимуть нові наречені на одному з найпозитивніших шоу.

Поделиться:

У реаліті «4 весілля» наречена запросила на свято майже все містоСьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 в найпозитивнішому романтичному реаліті «4 весілля» глядачі стануть свідками захопливого змагання чотирьох наречених за медовий місяць у Венеції.

Читайте також: Шоу «Чотири весілля»: Зворушливі історії кохання, які повернуть віру в міцні стосунки.

Кожна учасниця нової програми буде дивувати по-своєму. Вікторія з Миколаєва – драйвовим весіллям, учасниці з Івано-Франківської області Ірина і Василина - скромним гулянням молодих батьків і святкуванням, на яке пара заробляла вісім років, а наречена Аліна із Сум навіть спеціально запросила шеф-кухаря фахівця, який працював з українськими президентами.

17-річна наречена Ірина та її коханий Назар з села Битків Івано-Франківської області незабаром після знайомства зрозуміли, що стануть молодими батьками. Радісна новина кардинально змінила життя пари: Назар приступив до пошуків роботи для того, щоб забезпечувати сім'ю, а дівчина почала готуватися до материнства.

Весілля, традиційно для Західної України, вирішили зіграти в українському стилі. Головним акцентом урочистості стала велика кількість таких частувань, як холодець, заливна риба, домашня ковбаса, соління та самогон.

Гостей зустрічали місцеві музиканти, один з яких грав на акордеоні, а розважали - модним у цьому сезоні бармен-шоу.

Наречена Аліна із Сум прийшла на проект за перемогою і впевнена, що її коханий – співак Дмитро - з'явиться у кінці програми з путівкою в руках.

Як шеф-кухаря дівчина запросила фахівця, який раніше працював з президентами України, тому на гостей чекають вишукані страви за улюбленими рецептами очільників нашої держави.

Наречений Дмитро віддав перевагу музичному супроводу весілля в стилі рок, незважаючи на те, що сам дивував гостей виконанням сучасних композицій.

Цікаво, що коханий Аліни зробив пропозицію дівчині вже на п'ятий день після знайомства та одразу подарував майбутній дружині ключі від своєї квартири. Аліна з радістю відповіла «так», тому що вже при першій зустрічі відчула себе найщасливішою дівчиною в світі.

Цілеспрямовані Василина і Андрій з села Тисів Івано-Франківської області завжди мріяли про розкішне весілля, заради якого вирушили на заробітки за кордон: Василина працювала прибиральницею в готелях і ресторанах, хлопець - будівельником. За вісім років пара змогла заробити достатньо грошей для того, щоб провести свято саме так, як закохані фантазували у своїх найсміливіших мріях.

Місцем проведення молоді обрали розкішний ресторан. У залі було організовано окремий простір - фуршет, де гості могли насолодитися фруктами, солодощами з кенді-бару, а також рибною, м'ясною або сирною нарізками.

Гостей розважали тривалою дискотекою та веселими конкурсами за участі нареченого і тещі. Запрошених учасниця здивувала вишуканою весільною сукнею з атласу і довгою фатою.

Самовпевнена Вікторія з Миколаєва не сприймає інших учасниць за конкуренток, оскільки впевнена, що вони з її нареченим Олегом - найгарніша пара програми.

Для свого весілля молоді підготували багато цікавих розваг: наречена відкрила свято урочистим розрізанням стрічки зі своїм дівочим прізвищем, а наречений розбив тарілку з написом «холостяцьке життя Олега».

Для весільного вбрання наречена обрала ніжну мереживну сукню та доповнила образ перловим намистом.

Цікаво, що Віка закохалася в свого майбутнього чоловіка ще у школі, коли хлопець зовсім не звертав на неї уваги. Це було юнацьке кохання, і дівчина навіть обклеїла всю кімнату фотографіями Олега. Через роки, коли хлопець зрозумів, що тільки Віка зможе зробити його щасливим, дівчина раз прийняла пропозицію «руки і серця» від Олега аж на третій раз.

Читайте також: Реаліті «4 весілля»: як дві наречені зустріли своє кохання в соціальних мережах.

Чи зможуть учасниці оцінити високу кухню на весіллі Аліни та вокальні здібності її нареченого, а також чий коханий виявиться найгарнішим дивіться вже сьогодні о 22.00.