Стала відома дата прем'єри ювілейного сезону "4 весілля"

Стала відома дата прем'єри ювілейного сезону "4 весілля"

Найпозитивніше сімейне реаліті-шоу країни "4 весілля" вже готує нові сюрпризи телеглядачам.

Поделиться:

Найпозитивніше сімейне реаліті-шоу країни вже готує нові сюрпризи телеглядачам. 2 лютого о 22.00 на телеканалі "1+1" починається  ювілейний п'ятий сезон "4 весілля".

Щовівторка глядачі ставатимуть свідками народження чотирьох молодих сімей та запеклого змагання красунь-наречених за весільну подорож. На що підуть дівчата, аби перевершити одна одну і довести, що їх весілля – найкраще?

За умовами проекту, чарівні наречені мають самі оцінити весілля конкуренток, тому суворіших суддів годі й шукати. Критеріїв оцінки декілька: краса весільної сукні, оригінальність місця проведення, різноманітність меню та загальне враження від свята. Наречена, чиє весілля виявиться кращим, вирушить у романтичну подорож разом зі своїм принцом.

"Чотири весілля" у 2016 році по праву можна назвати інтернаціональним, адже на глядачів чекають колоритні весілля в традиціях різних народів світу, представники яких знайшли свої "другі половинки" на Україні. Цього разу глядачі побачать, як святкують весілля в країні виноробства Молдові, чим традиційно пригощають гостей на румунських святах та як вміють веселитись темпераментні кавказці. Крім того, знімальна група проекту побуває в незвичайних містах України, про які мало хто знає.

Продюсери "4 весіль" відзначають, що незважаючи на різноманітність національностей молодят, лідерами за кількістю весіль серед українських міст у цьому сезоні стали Одеса і Запоріжжя.

З 2 лютого на глядачів телеканалу "1+1" чекають небачені досі весільні традиції та кілька неймовірних історій, які вкотре доведуть, що кохання не знає ані меж, ані упереджень. Дивіться анонс "Чотири весілля" онлайн: