У новому випуску проекту «4 весілля» покажуть наймоднішу весільну сукню Чернівців

У новому випуску проекту «4 весілля» покажуть наймоднішу весільну сукню Чернівців

Сьогодні о 22.00 телеглядачі знову стануть свідками народження одразу чотирьох родин.

Поделиться:

 Наречені нового випуску програми будуть змагатися за романтичну весільну подорож до сонячної Іспанії.  

Уява героїнь найпозитивнішого романтично реаліті «4 весілля»  не має меж, а тому у кожному випуску телеглядачі зможуть побачити цікаві сценарії весіль на будь-який смак та бюджет.

Сьогодні о 22.00 на «1+1» у новому випуску програми в організації весільної церемонії змагатимуться Олена з міста Самбір, одеситка Ірина, Віталія з села Молодьків Івано-Франківської області та Тетяна зі «столиці весільної моди» Чернівців. Кожна з дівчат впевнена – її весілля буде найкращим і саме вона заслуговує на перемогу.

Олена з міста Самбір обрала смарагдовий кольором свого весілля. Наречена та її коханий Юрій зіграють найдорожче весілля наступного випуску програми, адже бюджет свята складе майже 300 тис. грн. Конкурентки Олени проведуть «інспекцію» весільного столу та спробують знайти недоліки в частуваннях, якими заможні молодята пригощатимуть гостей. «Родзинкою» весілля Олени та Юрія буде ефектне бармен-шоу.

У новому випуску програми також вийде заміж жителька «клубної столиці України» Одеси Ірина. Дівчина працює МС у нічних клубах,  а отже, знає, як влаштувати незабутнє свято. Ірина та її наречений Максим запросили на своє весілля справжнє травесті-шоу. Та як відреагують конкурентки дівчини на такий виступ?

Історія Ірини та Максима – це здійснена мрія багатьох телеглядачок, адже пара закохалася з першого погляду.

Коли я побачив Ірину, то одразу зрозумів: вона – моя друга половинка, - зізнається Максим.

Віталія з села Молодків Івано-Франківської області та її наречений Павло впевнені: щоб зробити найкраще свято, не обов’язково витрачати чималий бюджет. Пара зіграє традиційне сільське весілля, де гостей розважатиме фольклорний колектив, а гуляння триватимуть до ранку. Особливістю сільського весілля Віталії та Павла стануть живі метелики, які літатимуть по залі та створюватимуть романтичну атмосферу.  

Цікаво, що Павло на чотири роки молодший за Віталію, проте, як відомо, вік для кохання – не завада. 

Конкуренцію дівчатам складе наречена з «міста кохання» Чернівців Тетяна. Дівчина знається на весільній моді, а тому для свого омріяного дня обрала сукню з найкращого магазину міста. Чи вразить сукня Тетяни конкуренток, телеглядачі дізнаються сьогодні о 22.00.

Кохання Тетяни та Романа почалось на роботі, а пропозицію своїй коханій чоловік зробив під час відпочинку на курорті Єгипту. Прогулюючись по узбережжю, роман став на одне коліно, освідчився Тетяні та подарував найдорожчу обручку, яку зміг знайти.  

Щоб розважити гостей на своєму весіллі, Тетяна та її коханий Роман запросили їх до зоопарку, а музичну програму святкування склав чималий барабанний оркестр.

Нагадаємо, за умовами програми, чотири наречені по черзі відвідують весілля одна одної та оцінюють красу весільної сукні, оригінальність меню та місця проведення, а також загальне враження від свята. Дівчина, чиє весілля отримає від конкуренток найбільше балів, вирушить у весільну подорож до теплої країни разом зі своїм коханим.

Чи стане значний бюджет запорукою незабутнього свята та хто переможе у новому випуску реаліті «4 весілля», дивіться сьогодні о 22.00 на «1+1».