У реаліті «4 весілля» наречена запросила на весілля майже все місто

Сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1» в реаліті «4 весілля» наймолодші наречені шостого сезону зійдуться у недитячій «бійці» за «медовий місяць» у спекотній Туреччині.

Поделиться:

Цього разу за краще проведення весілля змагатимуться учасниця нетрадиційної орієнтації Олександра з Києва, Інна з Західної України, яка запросила на своє весілля майже все місто, вагітна наречена Ірина з Вінниці та активна Аліна з Дніпропетровська.

Учасниці проекту в кожній програмі дивують глядачів «1+1» цікавими сценаріями весіль на будь-який смак.

19-річній Ірині з Вінниці в дитинстві бракувало уваги батька, тому вона завжди мріяла стати молодою мамою, щоб з раннього віку оточити свою дитину батьківським теплом і турботою. На щастя, дівчина зустріла свого ідеального чоловіка Анатолія, який розділив зі своєю коханою мрію. Тепер вони разом готуються стати батьками, а перший весільний танець молоді виконали вже «втрьох», що зворушило запрошених до сліз.

Свято майбутні батьки вирішили зіграти у європейському стилі, з дотриманням українських традицій.

Активні Аліна і Юрій з Дніпропетровська вирішили зіграти яскраве весілля у стилі «шоу-біз». Наречений дивував гостей власним «фаєр» шоу та особистою постановкою першого весільного танцю.

Дівчина дуже пишається своїм чоловіком, особливо його творчим поглядом на життя. Пропозицію Юрій зробив своїй коханій під час вечірньої прогулянки на яхті, заздалегідь спорудивши палаючий напис на березі Дніпра «Кохана, виходь за мене!».

18-річна медсестра Інна з міста Надвірне Івано-Франківської області познайомилася зі своїм коханим ще в дитинстві.

Ми разом пасли корів, і я б ніколи не подумала, що цей «забіяка» стане моїм чоловіком, - розповіла наречена.

Молоді вирішили, що хочуть розділити свято з більшою частиною жителів свого міста, тому запрошених на весіллі буде 260 чоловік, а весілля вийде найдорожчим у програмі - 150 тисяч гривень.

Весілля, як і прийнято на Західній Україні, зіграли у традиційному українському стилі з вінчанням. Інна обрала просту, але дуже стильну весільну сукню кольору айоворі, а гостей дивували місцевим бармен-шоу.

Нетрадиційна пара Олександри та Анастасії з Києва познайомилася у столичному нічному клубі, після чого дівчата усвідомили, що не можуть жити одна без одної, адже у любові «немає кордонів».

Спочатку закоханим було дуже важко: з близьких дівчат підтримувала тільки бабуся Анастасії, але з часом вони навчилися не звертати увагу на нерозуміння з боку друзів та знайомих.

Свято організували у ретро стилі. Весільним вбранням Анастасія обрала штани блакитного кольору, білу сорочку і метелик. Олександра зупинила свій вибір на відвертій білій сукні.

Чи прийдуть на нетрадиційне весілля батьки Саші і Насті, як відреагують учасниці на свято дівчат і чи зможе Олександра встояти перед чоловічою увагою на весіллях конкуренток, дивіться вже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальному враженні від свята. Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі і запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Дивіться «4 весілля» щочетверга о 22:00 на телеканалі «1+1».