Учасниця реаліті «4 весілля» зіграла весілля у київському трамваї

Сьогодні о 22.00 наречені найпозитивнішого романтичного реаліті будуть дивувати глядачів «1+1» різноманітними сценаріями весіль.

Поделиться:

Учасниці зі Львова, Тернопільської області, Хмельницького та Києва у новій програмі шостого сезону «боротимуться» за «медовий місяць» у Чорногорії.

Самовпевнену Мар'яну та її нареченого Назара з міста Чортків Тернопільської області об'єднала запашна кава, на яку хлопець запросив кохану ще коли йому було 15 років. Мар'яна з юного віку дуже серйозно ставиться до створення сім'ї та давно мріє про дітей, тому почувши від свого коханого не просто зізнання у коханні, а пропозицію стати матір'ю його дітей, без сумнівів відповіла «так».

Свято вирішили провести у сучасному українському стилі. Гостей пригощали стравами національної кухні, та розважали східними танцями і бармен-шоу.

Все частіше чоловіки дивують весільними костюмами більше, ніж дівчата. Винятком не став і наречений Назар, який обрав темно-зелений фрак, наречена зупинила свій вибір на класичній пишній білій сукні.

Наречена Дарина та її майбутній чоловік Анатолій з Хмельницького познайомилися в соціальних мережах. Молодий чоловік був вражений суворим поглядом незнайомки та вирішив, що «розтопить» її серце будь-яким шляхом. Анатолій звик досягати своєї мети, тому незабаром прекрасна і недоступна дівчина з Інстаграму стане його дружиною.

Цікаво, що пара зіграє найдорожче весілля у програмі з бюджетом у півмільйона гривень.

Дар'я обрала кращий ресторан Хмельницького з елементами кришталю та справжнього золота у декорі. Наречену супроводжував кортеж з дорогих машин.

Свято зіграли у європейському стилі та пудрових тонах. Даша обрала ніжну сукню з відкритими плечима та пишною спідницею, весільний образ доповнила короною.

Гостей пригощали червоною ікрою, асорті з морепродуктів, італійськими сирами та запеченим поросям.

Зворушлива наречена Яна та її чоловік Олександр з Києва впевнені, що не обов'язково витрачати великий бюджет для проведення гарного весілля. Пара переконана, що їхні почуття зможуть створити неповторну атмосферу любові та щастя на святі.

Місцем проведення радісної події молоді обрали київський трамвай, а перший весільний танець пара станцювала на головній площі старовинного центру Києва під акомпанемент вуличних музикантів.

Учасниця обрала скромну весільну сукню з українською вишивкою.

Яна зізнається, що любить Олександра за простоту: коханий не їздить на роботу на таксі та обирає громадський транспорт.

Відомий львівський дизайнер Вікторія Фенікс та її коханий Павло вирішили зіграти весілля у неформальному стилі. Наречена максимально відповідально поставилася до організації радісної події, і власноруч зшила дизайнерське весільне плаття у ніжно-персикових кольорах і крилами, як у птаха фенікс.

Місцем проведення молоді обрали ресторан на даху торгового центру, а гостей дивували незвичними львівськими конкурсами з «батогами» та фаєр шоу.

Як учасниці відреагували на конкурси на весіллі Вікторії, чи оцінять наречені дизайнерську сукню львів'янки і на що підуть учасниці заради перемоги дивіться сьогодні о 22.00.

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню та загальному враженні від свята. Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі і запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу вибирають конкурсантки шляхом виставлення балів один одному. 

Дивіться реаліті «4 весілля» щочетверга о 22.00 на телеканалі «1+1».