Учасниці реаліті «4 весілля» стали ведучими на святі конкурентки

Дивіться, які неочікувані пригоди спіткають учасниць нового випуску програми «4 весілля» .

Поделиться:

Вже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1» у новому випуску шостого сезону реаліті «4 весілля» за медовий місяць у Тунісі змагатимуться спортсменка Анастасія з Києва з сучасним гулянням; самовпевнена Наталя з Чернігова – з розкішним весіллям у золотих тонах; фітнес-тренер Ірина з Одеси – з королівським святом і науковий діяч Вікторія з Харкова – з найбільш інтелектуальним весіллям програми.

20-річна Анастасія з Києва вважає своє весілля найкращим, тому впевнена, що саме вона поїде у романтичну подорож.

Свято молоді вирішили провести у сучасному стилі та не встановлювали для запрошених дрес-код. Наречена зустрічала гостей у короткій коктейльній сукні коралового кольору, а наречений Максим підтримав кохану та обрав яскраво-червоні шкарпетки.

Цікаво, що під час весільної метушні молоді забули подбати про розваги для запрошених, але ситуацію врятували учасниці реаліті «4 весілля». Дівчата так перейнялися проблемою конкурентки, що відправилися на пошуки реквізиту для конкурсів у найближчі житлові будинки.

Наречена Вікторія та її коханий Олексій з Харкова познайомилися у картинній галереї, і за перші дві години спілкування хлопець зрозумів, що це дівчина його мрії.

На проект Вікторія прийшла для того, щоб знайти формулу щастя. Річ у тому, що дівчина займається науковою діяльністю і вже давно досліджує цю тему, а допомагати їй будуть конкурентки.

Гостей запросили на церемонію до РАГСу, а після у кращому ресторані Харкова розважали пишним застіллям, веселими конкурсами та запальною дискотекою.

Цілеспрямована Наталя та її наречений-кухар Ігор з Чернігова обрали місцем проведення свого свята найкращий заміський ресторан, на літній терасі якого вирішили провести церемонію під відкритим небом. Наталя особливу увагу приділила декору. Головними кольорами весілля стали бежевий і золотий, а прикрасою – ніжні живі квіти.

Наречена зупинила свій вибір на сукні із золотим мереживним корсетом і пишною спідницею кольору айворі.

Гостей розважали конкурсами, а пригощали різноманітністю салатів, гарячих страв і десертів.

Фітнес-тренер Ірина з Одеси зустріла справжнє кохання не з першого погляду. Другим чоловіком дівчини стане її близький друг Олександр, який упродовж 16 років завжди був поруч і за цей час став справжньою опорою для учасниці.

Під вінець Ірину провів її 8-річний син від першого шлюбу, що зворушило не тільки запрошених і конкуренток дівчини, а й нареченого.

Клятву молоді та син Ірини записали заздалегідь, а під час церемонії включили аудіозапис з музичним супроводом.

Цікаво, що наречена подарувала коханому східне шоу, але майбутній чоловік був так захоплений пластикою дівчини, що впізнав Ірину не одразу.

Які конкурси вигадали учасниці для весілля Анастасії, і хто з дівчат запозичив стиль весілля у конкурентки, дивіться вже сьогодні.

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож і прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальному враження від свята. Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі та запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.