Весільна музика: тонкощі вибору

Весільна музика: Як вибрати музику на весілля
Саша Дергоусова

Весільний блогер Саша Дергаусова розповіла, як правильно вибрати музику для найважливішого дня в житті кожної жінки.

Поделиться:

Модні весільні зачіски 2016Музичний супровід - невід'ємна  складова кожного весілля, яка створює настрій і атмосферу свята. Тому дуже важливо приділити велику увагу вибору тієї музики, що підкреслить урочистість моменту і одночасно буде вдалим акомпонементом події. Весільний блогер проекту Чотири весілля Саша Дергоусова розповіла, як обрати правильну музику для ідеального весілля. 

Зрозуміло, що вибір весільної музики багато в чому залежить від тематики свята, але існує головне правило - музика повинна відповідати динаміці святкування.

Звичайно, варто обирати таке звучання, щоб вам було приємно згадувати мелодії весілля. Однак крім цього варто прислухатися до думки професіоналів, які підкажуть, як за допомогою музики створити необхідний настрій і атмосферу весілля.

Експерти Весільної агенції Саші Дергоусової порадять, як найкраще підібрати музичний супровід найголовнішого дня для вашої родини.

На початку весілля, коли гості ще тільки з’їдждаються на свято, ідеально підійде класичний спокійний формат, під час конкурсів та вікторин музика повинна відображати загострення пристрастей, ну а танці - супроводжуватися драйвовою та запальною музикою.

На жаль, часто вважають, що один гурт може виступати весь вечір, однак це не так. По-перше, для різних тематичних блоків необхідні артисти різних жанрів. По-друге, музиканти просто фізично не можуть стільки виступати. Саме тому, для забезпечення якісного музичного супроводу, необхідно запросити мінімум два гурти, а також діджея, який буде виконувати функцію звукорежисера весілля.

Модні весільні букети: Тренди 2016 рокуПерший колектив, як правило, грає під час зустрічі гостей. Найкраще для цього пасує інструментальна музика. Залежно від тематики, можна запросити струнний квартет, саксофоніста, піаніста або джаз-бенд. Головне завдання – створити настрій та задати тон святу, тому ці мелодії не повинні бути танцювальними та динамічними, скоріше - легким приємним фоном.

Другий за чергою колектив вже забезпечує веселий супровід для танців, та динаміку в перервах між блоками розважальної програми. Тут мають звучати справжні запальні ритми, щоб ніхто не зміг всидіти на місці. Найчастіше такі колективи грають кавер-версії відомих вітчизняних і світових хітів. І, звичайно ж, має бути діджей, який відповідає за загальний музичний супровід вечора: саме він вмикає фонову музику під час банкету, конкурсів, робить музичні підводки під тости.

Також, інколи на весіллях виступають зірки естради. Якщо ви зпрошуєте артистів потрібно зважати, щоб весілля запам'яталося як свято кохання, а не концерт популярних виконавців. Такі виступи краще залишити під кінець банкету, але пам’ятати, що будь-яке свято варто завершувати драйвовою танцювальною музикою. Як показує досвід, навіть після міні-концерту гості люблять потанцювати.

Найкраще співпрацювати з артистами за допомогою професійної агенції, яка порадить виконавців, що ідеально доповнять саме ваше свято. Крім того, відомий виконавець – це велика відповідальність. Усі ми знаємо, якими примхливими іноді бувають зірки.

Нехай прекрасні мелодії вашого весілля ще довго згадуються і вам, і вашим гостям! Найголовніше - пам’ятайте, що навіть панк-рок може чудово пасувати вашій парі, адже головне – це ті емоції, які викликає музика у вашій душі.

Щоб виглядати неперевершено дивіться також, які зачіски з довгою фатою модні у 2016 році