Зірки серіалів «Центральна лікарня» та «Хазяйка» взяли участь в реаліті «4 весілля»

Найбільш позитивне романтичне реаліті у кожному новому випуску продовжує дивувати своїх глядачів.

Поделиться:

Вже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1» зірка популярного серіалу «Центральна лікарня» Ірина Карпенко буде змагатися з учасницями проекту з Тернополя, Одеської та Херсонської областей за весільну подорож до сонячної Болгарії.

Актриса серіалу підготувала світський захід у стилі фільму «Великий Гетсбі». А на противагу зірці телеекранів наречена Анна з Одеської області організувала ніжне свято, головним атрибутом якого став синьо-білий метелик, Христина з Херсонської області – справжнє «мальдівське» весілля на березі Чорного моря і Оксана з Тернополя - розкішне застілля з циганськими танцями.

Наречена Ірина з Києва, яка зіграла одну з ролей в серіалі «Центральна лікарня», звикла до високих стандартів, тому до вибору стилю весілля підійшла серйозно. Після довгих пошуків і роздумів, учасниця та її коханий В'ячеслав зупинили свій вибір на ретро-стилі за мотивами популярного фільму «Великий Гетсбі».

Атмосфері того часу на заході відповідало абсолютно все: від розкішного заміського ресторану, джазу і дрес-коду для гостей до частувань та конкурсів.

Наречений приїхав на весілля на золотому ретро-автомобілі у супроводі друзів-гангстерів, серед яких був один з акторів серіалу «Хазяйка» Богдан Юсипчук, наречена з'явилася на святі у відвертій напівпрозорій сукні. Замість традиційного першого танцю молодих, пара виконала пристрасне танго.

Цікаво, що для закоханих це вже не перший шлюб, на двох Ірина та В'ячеслав виховують трьох дітей і незабаром планують поповнення в родині.

29-річна Анна з села Саврань Одеської області називає себе справжнім фанатом реаліті «4 весілля» і мріє виграти путівку до Болгарії, тому що жодного разу не була за кордоном.

У свої 29 років дівчина встигла пережити страшний діагноз - підозру на рак. Встати на ноги учасниці допоміг її другий майбутній чоловік Олександр, який у важку хвилину підставив сильне чоловіче плече, взявши вирішення всіх проблем на себе.

Весілля вирішили зіграти в синьо-білих тонах, а головним атрибутом свята став метелик, який з давніх часів вважався символом відродження.

Відповідальну місію провести наречену до вівтаря довірили синові Анни від першого шлюбу, а молоді зворушили запрошених клятвами про кохання, які виголошували одне одному, не стримуючи сліз.

Самовпевнена наречена Оксана з Тернополя кохає свого нареченого-бармена більше життя, але зізнається, що в фінансових питаннях займає лідируючу позицію.

Весілля вирішили провести в українському стилі з циганськими розвагами. Запальними танцями і гучними піснями гостей розважали цигани, а також запрошених дивували вогненним шоу.

Цікаво, що для своїх конкуренток Оксана підготувала окремий сюрприз: дівчата їхали на свято у лімузині з шампанським, фруктами і нарізкою з італійських сирів.

Зворушлива Христина та її наречений Костянтин з міста Скадовськ Херсонської області познайомилися ще в дитинстві, коли хлопець приїжджав погостювати до своєї бабусі в Донецьк. Ще з 8 років Костя був закоханий у свою майбутню дружину, і тільки нещодавно зважився зробити пропозицію і забрати дівчину на мирну територію.

Весілля молодята провели на «українських Мальдівах» у місті Скадовськ, а місцем проведення обрали піщаний берег Чорного моря.

Наречена зачарувала гостей легкою білою сукнею з відкритою спиною, а для гостей встановила дрес-код - вбрання білого кольору в морському стилі.

Цікаво, що пара настільки зворушила запрошених своїм першим весільним танцем, що друг нареченого не зміг стримати радості за молодих і приєднався до закоханих під час танцю.

Який конфлікт між ведучим і учасницями проекту розгорнеться на весіллі Христини, та чи знайдуть спільну мову учасниці з зірками серіалу «Центральна лікарня» на світському заході актриси Ірини дивіться вже сьогодні о 22.00.

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож і прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальному враження від свята. Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі та запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Дивіться Реаліті «4 весілля» щочетверга о 22.00 на телеканалі «1+1».