Віра Брежнєва розповіла про поцілунок із Володимиром Зеленським

Катя Осадча дізналася всі таємниці зірки!

Поделиться:

Українська співачка Віра Брежнєва у програмі 1+1 Світське життя зізналася, що цілувати друга – це дуже дивно. 

— Віро, вітаю тебе з прем'єрою! Органічно поцілуватися в кадрі з незнайомим чоловіком важко. Тобі було це важко? Адже з Володимиром Зеленським ви цілувалися у стрічці 8 найкращих побачень вперше, не зважаючи на те, що були інші стрічки у вас разом.

— Я  ні з ким не цілувалася до Володимира, це був перший поцілунок в кіно. Ми зробили це дуже акуратно, не хотілося брехати глядачам, це був дійсно поцілунок, але й не хотілося шаленіти, бо я дуже добре ставлюся до Вови, як до друга. Ти просто цілуєш друга, це дивно.

— Як ти себе вмовляла поцілувати добре знайомого чоловіка, але все ж таки не твого коханого?

— Думала, як це правильно зробити, хвилювалася перед цим. На щастя, це лише поцілунок, не було відвертих сцен.

—  Поки що.

– Сподіваюся, я на цьому зупинюся. Обмежусь поцілунками.

— В твоїй родині підростає ще одна зірка – твоя старша донька Соня. Вона вже у Балу дебютанток участь брала, і по подіуму у Нью-Йорку ходила, і знімалася у рекламній компанії капелюхів. Як ти до цього ставишся?

– Зірка – це голосно сказано.

— Принаймні, вона йде цим шляхом.

– Я не можу сказати, що дуже заохочую це, але я цьому не заважаю. Мені хочеться, щоб вона це спробувала, зрозуміла. Можливо, це потім допоможе їй в житті зробити вірний вибір стосовно професії. Я хочу, щоб мої діти не йшли на завод, як мені пророкував мій тато, а займалися тим, що приносить їм задоволення.

—  В такому ранньому віці така увага преси може розпестити дитину.

– Я думаю, що я правильно сувора мама в цьому сенсі. Я знаходжу слова, щоб вона не поводила себе так.

— Нещодавно ти відкрила власну весільну агенцію. Як це відбувається? Ти подаєш обручки молодятам? Бігаєш з рацією за лаштунками? Випускаєш артистів на сцену на весіллях?

– Я, як людина, яка була з того боку, знаю, що повинно бути, щоб весілля вийшло цікавим веселим та красивим. Я естет, мені хочеться, щоб все було правильно. До нас звертаються іноді, щоб ми допомогли в організації пропозицій руки та серця. Ще дівич-вечори влаштовуємо.

— ​​​​​​​Такий широкий профіль! Такого ніхто не очікував!

– Навіть я не очікувала від себе такого. Я не можу передати цей стан, коли ти маєш стосунок по роботі з щасливими людьми. 98 відсотків людей приходять до нас закохані, щасливі. Ти дивишся на них і отримуєш задоволення