В «Арґумент-Кіно» розкажуть про новинки кіно, які варто подивитися

В «Арґумент-Кіно» розкажуть про новинки кіно
Кадр із фільму «Фантастичні звірі й де їх шукати»

У програмі «Арґумент-Кіно» розкажуть про особливості прокату українських фільмів та новинки, які зараз йдуть у кінотеатрах.

Поделиться:

Вночі з 13 на 14 листопада о 01:20 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові з Людмилою Горделадзе, директоркою культового столичного кінотеатру «Жовтень», що той спеціалізується, зокрема, на демонстрації авторського, європейського та українського кіно, йтиметься про історію кінотеатру, про його актуальну діяльність та про особливості прокату українських фільмів.

Також глядачі дізнаються про нові прокатні фільмиКоли покажуть «Слуга Народу 2» в кінотеатрах. Зокрема, про драму «Франц» знаного французького кіномайстра Франсуа Озона, про британо-американську стрічку «Фантастичні звірі й де їх шукати» режисера Дейвіда Єйтса, що повертає на екрани чарівний світ саґи про Гарі Потера, а також про бойовик «Зухвалий Нік» із німецькою кінозіркою Тілем Швайґером.

Окрім того, у найближчому випуску «Арґумент-Кіно» телесеї про двох видатних акторок – француженку Софі Марсо й американку Меґ Раян, а ще про вікопомний фільм Мілоша Формана «Пролітаючи над гніздом зозулі», знятий 1975 року, але який не втратить актуальности ніколи й ніде у світі, де природний політ вільного духу обмежений кліткою неволі.

Людмила Горделадзе за освітою журналістка. Працювала редакторкою програм українського телебачення, викладала на факультеті журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка. Проводила кіноринки «Відкрита зона», продюсувала телевізійні проекти на різних українських каналах. Із 2000-го року є директоркою столичного кінотеатру «Жовтень», що став справою її життя.