Як правильно носити оксамит: 4 стильні образи

Дізнайтеся, як та з чим поєднувати оксамитові речі

Поделиться:

Однією із найпопулярніших тканин нового сезону вважається оксамит. Одягнувши оксамитову сукню або костюм, ви безсумнівно матимете неперевершений вигляд на будь-якій модній вечірці. Як та з чим поєднувати оксамитовий одяг, та які кольори зараз у тренді - розповіла фешн-блогер Олена Гілка.

Оксамитовий жакет може мати як класичний фасон, так і більш сучасний стиль, до прикладу, куртка-бомбер. Такий оксамитовий верх чудово поєднується із брюками або спідницею-олівець. Жакет із оксамиту стане чудовим доповненням для сніжно-білої сорочки. Наймодніші відтінки оксамиту - темно-синій, рубіновий, смарагдовий та чорний.

Та не забувайте, що оксамит — це одна з найделікатніших тканин і потребує особливого догляду. Навіть невеличка пляма від поту може зруйнувати увесь ваш модний образ. Фахівці компанії Beiersdorf провели безліч лабораторних тестів та створили універсальне рішення для різних типів тканин — з дезодорантом NIVEA “Невидимий захист для чорного і білого” чорне назавжди залишиться чорним, а біле – білим!

Спідниця із оксамиту. Обираючи оксамитову спідницю, варто звернути увагу на її фасон. Найбільш вдалими варіантами стали спідниці а-силуету або вільного крою, адже вони не підкреслюють, а навпаки приховують будь-які недоліки фігури. Оксамит в одязі - яскравий акцент до вашого образу. Підбираючи верх для оксамитової спідниці, надавайте перевагу чорним светрам або білій офісній сорочці.

Сукня із оксамиту. Ще у минулому сезоні одягти сукню із оксамиту можна було лише для вечірки, однак сьогодні цей тренд став частиною луку на кожен день. Одягаючи оксамитову сукню, особливо важливо правильно підібрати взуття та аксесуари. Це можуть бути стильні чобітки на невисоких підборах, класичні чорні туфлі або ж зручні кросівки.

Оксамитові аксесуари. Якщо ви не наважуєтесь вбратися в оксамитові речі, підберіть стильний аксесуар: оксамитові сумочки, кеппі або взуття.

Створіть свій ідеальний лук, підібравши стильний оксамитовий костюм або модну сукню. Таким чином, ви виглядатимете неперевершено в образі black&white і зможете взяти участь у конкурсі від Сніданку з 1+1 і NIVEA