З чим поєднувати вишиванку: 5 стильних способів

Із вишиванкою можна створити яскравий образ на різні випадки життя.

Поделиться:

Українська вишивка стала світовим трендом, на що цілком заслуговує. Це гарна річ, яка має давню історію, яка здебільшого створена з натуральної тканини, яка зачаровує своїми візерунками та кольористикою.

Сьогодні в колекціях українських етнобрендів можна знайти вишиванки сучасного крою з елементами традиційних орнаментів або їх цікавою інтерпретацією. Тож сучасні вишиванки можуть сміливо «оселятися» у вашій шафі, не поступаючись місцем звичним сорочкам. Навчись комбінувати їх із різними модними речами, майте завжди стильний образ.

Зрештою, чому б не зустріти Новий рік у вишиванці чи вишитій сукні?

ФАСОНИ ТА КОЛЬОРИ ВИШИВАНОК

Нині в моді вишиванки з об’ємними рукавами та подовженими китицями. «Та все ж таки обирайте вишиванки на свій смак. Я впевнена, що така річ має гарний вигляд у різних фасонах», — зауважує фешн-блогер Олена Гілка.

До того ж нині популярні вишиванки блакитних, лілових кольорів та, звісно, завжди ефектним є кольорове поєднання чорного та білого. Прихильники стилю black and white можуть обрати сорочку / сукню з чорною вишивкою на білій тканині, або білою – на чорній тканині. Також витончений вигляд мають речі, вишиті тон в тон.

ІЗ ЧИМ ПОЄДНУВАТИ ВИШИВАНКИ

Із денімом

Вишиванки (і традиційні, і сучасні варіанти) завжди створюють злагоджений дует із джинсовим низом – брюками чи спідницею.

Із шортами

Комбінуйте вишиванку із шортами – теплими чи літніми.

Із гольфом

Стильний вигляд має поєднання вишитої сорочки або сукні-вишиванки яскравого кольору з темним гольфом.

До речі, українські дизайнери пропонують широкий вибір суконь-вишиванок, які скрасять ваші будні та свята. Це можуть бути короткі, додільні та міді-сукні, які, з різною кількістю вишивки та різних тканин. Тонко декоровані вишивкою сукні можна вдягати на роботу чи прогулянку. Натомість в оксамитовій сукні з вишивкою або ж сукні, на якій рясно «розцвітають» квіти чи вимальовуються геометричні орнаменти, ви станете окрасою світського заходу.

Зі спідницею-олівцем та брюками з високою талією

У вишиванках можна сміливо з’являтися на роботі чи ділових зустрічах. Цікавим варіантом для офісного стилю є поєднання вишитої сорочки зі спідницею-олівцем чи трендовими брюками з високою талією.

Пам’ятайте, що на білосніжній вишиванці особливо помітні навіть незначні жовті плями від поту. На щастя, компанія Beiersdorf разом із Німецьким інститутом текстилю розробили засіб, який не дозволяє забруднюючим речовинам проникати у волокна тканини. Відтепер навіть дуже спекотного літа вам не доведеться турбуватися про збереження кольору вашої вишиванки —дезодорант NIVEA «Невидимий захист для чорного і білого»  допомагає захистити від неприємного запаху впродовж 48 годин, а головне – запобігає появі білих плям – на темному одязі та жовтих – на світлому.

Із різноманітними аксесуарами

Досхочу експериментуйте з аксесуарами, що додатуть вашому луку цікавих родзинок. До вишиванок гарно пасують намиста, браслети, капелюшки. Зовсім не обов’язково, щоб аксесуари були витримані в етностилі. Міксуйте стилі – так навіть цікавіше.

До прикладу, прихильниці поєднання чорного та білого можуть вдягнути джинси, вишиту білим по білому сорочку та доповнити образ лаконічною чорною сумочкою.

До речі, кожен охочий може взяти участь у фотоконкурсі У стилі Black&White від NIVEA та 1+1!

Щоб стати учасником вікторини, необхідно опублікувати своє фото у власному відкритому акаунті Instagram із хештегом #ВикликBlackandWhite. Детальніше про правила читайте за посиланням.