Центральна лікарня: Режисер фільму Хайтарма зіграв роль хірурга з Криму

Для серіалу Ахтем Сеітаблаєв перетворився на віртуозного лікаря.

Поделиться:

На каналі 1+1 стартує новий український серіал Центральна лікарня. Одну з головних ролей виконав український актор та режисер кримськотатарського походження Ахтем Сеітаблаєв.

Ахтем зіграв роль Рустама Агаларова – рішучого, чуттєвого і таємничого хірурга, який готовий порушити всі правила заради життя пацієнта. Він не боїться відповідальності і за це його поважає головний лікар, обожнюють пацієнти та ненавидять конкуренти.

Я схожий з Рустамом тим, що ми обидва південні, гарячі хлопці. Проте я старший від нього, тому в мене трохи більше життєвого досвіду. Можливо, я б у деяких випадках діяв розсудливіше, – каже Ахтем Сеітаблаєв.

Для того, щоб у кадрі все виглядало реалістично, на знімальному майданчику працював спеціальний медичний консультант, який вчив акторів робити непрямий масаж серця, перев’язки і пояснював складні медичні терміни.

За сюжетом благородне Рустамове серце належить хірургу Маргариті, але помилки минулого стоять на заваді до їхнього щастя. 

Чи зможе Рустам Агаларов завоювати прихильність Марго та повернути довіру жінки, дивіться з 4 липня о 21:15 на 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно 1+1 представив саундтрек до серіалу Центральна лікарня. Його написав музичний продюсер Голос країни Руслан Квінта.

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – перша серія онлайн 04.07.2016. Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – друга серія онлайн 04.07.2016.