Стала відома дата прем'єри серіалу Центральна лікарня

1+1 оголосив дату прем'єри українського серіалу Центральна лікарня.

Поделиться:

4 липня о 21:15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового мелодраматичного серіалу Центральна лікарня, виробництва 1+1 Production.

Центральна лікарня – це 60-серійна мелодрама про людські стосунки, про те, як люди тікають від свого кохання, а потім знову намагаються його повернути, про вибір жінки та її уміння прощати.

За сюжетом серіалу в центральну лікарню провінційного міста, де однією із авторитних лікарів працює молода і вольова Маргарита Сергіївна (роль виконала Ольга Гришина), приїздить талановитий хірург Рустам (роль зіграв Ахтем Сеітаблаєв). Маргариту і Рустама пов’язує давній роман ще зі студентських років.

Медицинська проблематика слугує обрамленням, що допомагає краще зрозуміти, як люди проявляють себе у складних життєвих ситуаціях, адже лікарня – це місце, де переплітаються трагічне з героїчним, любов і самопожертва.

Режисер серіалу – Віра Яковенко, креативний продюсер – Олена Єремєєва. Продюсери – Олена Васильєва, Вікторія Лєзіна.

Спеціально для зйомок серіалу Центральна лікарня було побудовано новий павільйон декорацій, загальною площею 1300 кв.м. У павільйоні розмістилась лікарняна зона – це і медичні палати з ліжками, і маніпуляційний кабінет зі справжніми пробірками, і ординатроська, де відбуваються найдраматичніші історії, і п'ять квартир головних героїв.

Для того, щоб у кадрі все виглядало реалістично, на знімальному майданчику працював спеціальний медичний консультант, який вчив акторів робити непрямий масаж серця, перев’язки і пояснював складні медичні терміни.

Саундтрек до серіалу Центральна лікарня написав музичний продюсер Руслан Квінта.

Дивіться серіал Центральна лікарня з 4 липня о 21:15 на 1+1.

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – перша серія онлайн 04.07.2016. Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – друга серія онлайн 04.07.2016.