П'ятирічна донька Лілії Ребрик розпочала кінокар'єру

Також Лілії Ребрик розповіла, ким могла би стати, якби не акторство.

Поделиться:

Учора на телеканалі «1+1» відбулась прем’єра нового 12-серійного комедійного серіалу «Догори дриґом».

А вже сьогодні до студії «Сніданку з 1+1» завітала популярна акторка та зірка серіалу «Догори дриґом» Лілія Ребрик. Вона зіграла у комедії роль темпераментної одеської медсестри Олі, яка полонила серце головного героя львів’янина Мар’яна.  

У прямому ефірі телеканалу «1+1» Лілія Ребрик Лілія Ребрик показала, як танцювала з чоловіком на дні народженні донькирозповіла, що на знімальному майданчику «Догори дриґом» панувала одесько-львівська атмосфера:

«Насправді, у нашій знімальній групі були і львів’яни, і одесити. Головний режисер Максим Делієргієв – одесит, він постійно шуткував у рацію, і цим робив атмосферу на майданчику дуже легкою. Олесь Федорченко, який зіграв головну роль, - затятий львівський хлопець, козак. Він постійно наполягав, щоб у сценарії було більше львівських слів. А Макс йому жартівливо відповідав: «Усе буде, Олесь, все буде», - сказала акторка.

Також Лілія згадала, що, коли Народна артистка України Наталя Сумська дізналась, що її героїня на деякий час впадає в кому, пані Наталя навіть пожартувала, що у неї нарешті з’явиться можливість відпочити.

Моя героїня Оля у якийсь момент почала завойовувати серце не стільки Мар’яна, скільки його мами. Адже ми знаємо, які тісні стосунки між сином і мамою на Західній Україні. Діти навіть звертаються до своїх батьків на «Ви». У нашому серіалі все це є, - поділилась Лілія.

Цікаво, що популярна акторка розповіла, що її маленька донечка Діана хоче стати стоматологом:

«Ми з Андрієм виховуємо Діану самостійно, без допомоги нянь, тому постійно беремо її з собою на роботу. Діана бере приклад з мами, тому вже встигла спробувати себе у кіно. Більше того, вона дуже відповідально ставиться до своїх ролей, вчить тексти та завчасно приїжджає на знімальний майданчик. Мене, як маму, це дуже тішить. Але попри це Діана дуже впевнено говорить, що буде стоматологом», - сміється акторка.

Також Лілія зізналась, що могла стати лікарем:

«Я вдячна своїм батькам за те, що вони завжди поважали мою точку зору та вибір. Коли я їм сказала, що хочу вступити до театрального, вони не зупиняли мене. Але через багато років зізнались, що в глибині душі сподівались, що дівчинка з провінції не зможе вступити до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Тим часом, мріяли, що я стану лікарем», - поділилась артистка.

Нагадаємо, що за сюжетом консервативна львів'янка Уляна (Наталья Сумська) вирушає на відпочинок до південної тусовочної Одеси зі своїм 30-річним сином Мар'яном (Олесь Федорченко). Для Мар'яна ця подорож – випробування, яке просто потрібно пережити. Але вже в перший день все перевертається «догори дриґом». В результаті нещасного випадку Уляна опиняється в лікарні і впадає в кому. Тепер Мар'ян змушений закинути звичне життя у Львові і залишитися в Одесі на невизначений термін. Тут йому належить відчути весь одеський колорит, знайти нових друзів і роботу, а ще познайомитися з темпераментною медсестрою Олею (Лілія Ребрик).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Ребрик замість казок на ніч читала доньці сценарій «Догори дриґом»​

Головні ролі в серіалі «Догори дриґом» виконали Олесь Федорченко, Лілія Ребрик, Вікторія Литвиненко, Наталія Сумська, Володимир Горянський, Володимир Ніколаєнко, Катерина Кістень, Віталій Іванченко, Назар Задніпровський, Наталія Васько та інші.

Виробництвом серіалу займався «1+1 Продакшн» на замовлення телеканалу «1+1».

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує глядачам кілька яскравих осінніх сюрпризів. Щодня по буднях о 21:00 глядачі телеканалу зможуть побачити прем'єрні серії нових комедійних українських серіалів - «Субота», «Слуга народу. Від любові до імпічменту»,  «Село на мільйон-2».

Дивіться серіал «Догори дриґом» з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі «1+1».