Які родинні стосунки пов'язують акторів серіалу Догори Дриґом у реальному житті

Кіношний хлопець Лілії Ребрик Олесь Федорченко розповів про зйомки нового комедійного серіалу.

Поделиться:

4 вересня о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового 12-серійного комедійного серіалу Догори дриґом.

За сюжетом консервативна львів'янка Уляна (Наталья Сумська) вирушає на відпочинок до південної тусовочної Одеси зі своїм 30-річним сином Мар'яном (Олесь Федорченко). Для Мар'яна ця подорож – випробування, яке просто потрібно пережити. Але вже в перший день усе перевертається «догори дриґом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Ребрик замість казок на ніч читала доньці сценарій «Догори дриґом»​

У результаті нещасного випадку Уляна опиняється в лікарні та впадає в кому. Тепер Мар'ян змушений закинути звичне життя у Львові та залишитися в Одесі на невизначений термін. Тут йому належить відчути весь одеський колорит, знайти нових друзів і роботу, а ще познайомитися з темпераментною медсестрою Олею (Лілія Ребрик).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пригоди львів'ян в Одесі: В мережі з'явилися перші кадри серіалу «Догори Дриґом»

Молодий актор Олесь Федорченко прикрасив обкладинку журналу «ТВ-парк». Актор зіграв у серіалі головну роль та розповів, як познайомився на майданчику з народною артисткою України Наталею Сумською:

«Коли я вперше побачив пані Наталю, дуже хвилювався, але намагався цього не показувати. А вже потім, під час зйомок, навіть почав сприймати її, як свою рідну матір. Між дублями заходив втомлений до вагончику і чув: «Може тобі чаю, сину?». І навіть, коли ми зустрічалися після зйомок, пані Наталя приїжджала з виставою до Львову,  я зайшов за куліси і сказав: «Мамо, доброго вечора!». Мені дуже пощастило грати з такою видатною акторкою», - зізнався артист в інтерв’ю для журналу «ТВ-парк».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Догори дриґом»: Наталія Сумська розповіла, як це – бути львів'янкою в Одесі

Олесь поділився, що разом із Наталею додавав до сценарію специфічні львівські слова:

«Мар’ян – львів’янин, а Львів має свій певний сленг. Ми не кажемо «добре», ми кажемо «файно». Можна сказати «супер мешти», а можна сказати «люксусові у Вас мешти» або «файні мешти». Також я прагнув пронести через комедію наші українські традиції і повагу до батьків. Наприклад, на Львіщині батьків називають виключно на «Ви». Якщо розмовляти про Одесу – я це місто полюбив всією душею. Одесити дуже теплі люди. Щирі, добрі та прості. Наприклад, йдеш по базару: «Синок, з’їж абрикоску, а ось і персик спробуй». Неперевершено».  

Також актор розповів, як себе відчуває, коли грає із батьком, народним артистом України Євгеном Федорченко, на одній сцені:

«Це дуже відповідально. Батько намагається не втручатись у мою творчість. Тільки у випадках, коли він відчуває, що я можу краще, підходить і каже: «Сину, тут ти мав би зробити по-іншому, але думай сам. Це мій погляд». Він не наполягає та завжди дає поради. Коли я був підлітком, тато завжди говорив, що в житті дуже важливо не давати дитині все, чого вона хоче.  Їй потрібно дати лише вудку і наживку, а вона вже сама має зловити рибу».

Головні ролі в серіалі Догори дриґом виконали Олесь Федорченко, Лілія Ребрик, Вікторія Литвиненко, Наталія Сумська, Володимир Горянський, Володимир Ніколаєнко, Катерина Кістень, Віталій Іванченко, Назар Задніпровський, Наталія Васько та інші.

Виробництвом серіалу займався 1+1 Продакшн на замовлення телеканалу 1+1.

Нагадаємо, телеканал 1+1 готує глядачам кілька яскравих осінніх сюрпризів. Щодня по буднях о 21:00 глядачі телеканалу зможуть побачити прем'єрні серії нових комедійних українських серіалів - Субота, Слуга народу. Від любові до імпічментуСело на мільйон-2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цієї осені глядачі «1+1» зустрінуться з улюбленими акторами

Дивіться серіал Догори дриґом з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі 1+1.