Джамала: «Я не виходжу у декрет»

Голос країни

Чи довірить співачка свою дитину няні та як поєднає роботу й материнство.

Поделиться:

Минулої неділі молода матуся та зірковий тренер Голосу країни-8  з’явилась на телеекранах саме у прямому ефірі найбільш масштабного вокального проекту країни та під час зйомок ексклюзивно розповіла журналісту ТСН, як справляється з новонародженим сином після пологів:

«Напевно всі думають, що у сто нянь, але це не так. Я все роблю сама. Більше того, коли приїхала моя мама, для неї вже не залишилось обов’язків, адже все налаштувала сама. Мій чоловік – супернянь, адже він і годує, і підгузки змінює. Наразі ми в пошуках помічниці, але не хочу залишати свою дитину будь-кому, навіть ненадовго. Я не виходжу у декрет, буду працювати та продовжувати давати концерти». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода матуся Джамала: «Зараз я відчуваю себе хлібним, добрим м’якушем»

 

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

Також молода матуся поділилась мусульманською традицією, пов’язаною з волоссям немовляти:

«Ми стрижемо волосся дитини, зважуємо і на цю вагу роздаємо золото бідним людям, – розповіла співачка. – Я рада, що зараз у мене є з’явилася людина, якій я можу віддати своє життя. Це відчуття приходить із народженням немовляти».

 

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молоді батьки Джамала і Бекір приховували своє кохання 5 років

Нагадаємо, що 27 березня українська співачка і тренер Голосу країни-8 Джамала народила первістка – сина Емір-Рахман Сеїт-Бекір огли Сулейманова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 пісень Джамали, які надихають любити

 

Новости по теме