Фіналіст Голосу країни-6 представив новий сингл

Голос країни

Сьогодні в світ виходить новий сингл LAUD.

Поделиться:

Сьогодні, 16 березня, в світ виходить новий сингл співака LAUD "Вигадав". Автором слів виступила Катя Рогова, а музика написана Владом Каращуком спільно з електронним музикантом Романом Череновим aka Morphom.

7 квітня в клубі Bel étage (Київ, вул. Шота Руставелі 16а) відбудеться перший сольний концерт LAUD, де він представить матеріал свого дебютного альбому, реліз якого заплановано на 2018-й. Купити квитки можна за посиланням

У лютому цього року LAUD привернув увагу масової аудиторії завдяки прекрасному виступу на Національному відборі Євробачення - 2018, яке транслювалося в прямому ефірі телеканалів СТБ і UA: Перший. За результатами першого півфіналу він посів перше місце, отримавши найвищий бал від журі і сім балів від телеглядачів (за нього проголосувало майже 15% глядачів).

LAUD - це творчий псевдонім українського співака і композитора Влада Каращука, під яким він почав виступати навесні 2017-го, після підписання контракту з продюсером Джамали Ігорем Тарнопольським і лейблом Enjoy Records.

Вперше про Влада Каращука заговорила вся Україна в 2016-му - він пройшов прослуховування в шоу «Голос країни» на каналі 1+1 і потрапив в команду до Івана Дорна. Ставши одним з кращих учасників сезону, він дійшов до суперфіналу і посів четверте місце за результатами глядацького голосування. Мільйонам глядачів запам'яталося його виконання хітів Seven Days, Running, Killing Me Softly і Happy, які розкрили його талант виконавця, незвичайний тембр і унікальну манеру.

Після участі в шоу «Голос» талановитому виконавцю запропонував співпрацю продюсер Джамали Ігор Тарнопольський. Так почалася кар'єра Влада Каращука під сценічним ім'ям LAUD. Офіційним стартом прийнято вважати його дебют 12 травня 2017-го року на сцені київського Палацу Спорту в якості розігріву на сольному концерті співачки Джамали, під час якого він представив восьмитисячній аудиторії три нові авторські пісні.

Через два тижні на всіх провідних радіостанціях України стартував його дебютний сингл, а в середині літа, 19 липня відбулася прем'єра першого кліпу «У Цю Ніч». Пісню підхопили всі провідні українські радіостанції, на даний момент загальна кількість ротацій склала майже 110 тисяч, а перегляди відео перевищили 330 тисяч разів. Наступний сингл "Не Залишай" побачив світ 12 грудня 2017 року одночасно з відеокліпом і до кінця тижня очолив чарт топ-пісень українського iTunes Store.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналіст Голосу країни представив новий відеокліп

Новости по теме