"Голос країни": найяскравіші виступи переможниці 12 сезону Марії Квітки (відео)

Голос країни
Голос країни-12 найяскравіші виступи переможниці Марії Квітки — 1+1

Пригадуємо, як Марія Квітка підкорювала тренерів та глядачів проєкту.

Поделиться:

Телеканал 1+1 Україна оголосив масштабний кастинг нового сезону проєкту "Голос країни", завдяки якому український голос звучить по всьому світу. Новий сезон покликаний підтримувати український народ, який уже понад рік незламно бореться за життя та свободу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Квітка записала пісню "Реве та стогне" на слова Тараса Шевченка (відео)

Переможницею останнього, 12 сезону "Голосу країни" стала хранителька української культури, фольклористка Марія Квітка з команди "Другий шанс". Пригадуємо шлях Марії до фіналу, якими піснями вона підкорювала тренерів та глядачів проєкту, та яка композиція врешті принесла їй перемогу. 

На "сліпі прослуховування" Марія Квітка прийшла з народною піснею "Ой летів сизий голубочок". Дівчина приголомшила тренерів своїм потужним народним голосом. Тоді Марія розвернула два крісла та обрала команду Олі Полякової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Мрію створити музичний альбом з народними піснями" — переможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

На етапі "Вокальних боїв" Марія виступала у парі з кіборгом Ярославом Гав'янцем. Вони виконали народну пісню "Ой, у вишневому саду" і Марія продовжила свою учать у проєкті.

На етапі "Нокаутів" Марія обрала рок-композицію гурту The Cranberries "Zombie". Однак, сміливий експеримент не допоміг Марії зайняти місце у команді тренерки Олі Полякової у фіналі. Проте народні тренери Андрій Мацола та Олександра Заріцька дали виконавиці другий шанс. 

У першому етапі фіналу Марія Квітка виконала етнічну композицію гурту "ДахаБраха" "Птах" і потрапила до Суперфіналу проєкту. 

Перемогу ж на "Голосі країни-12" Марії принесло виконання композиції на слова Тараса Шевченка "Реве та стогне".

Нещодавно Марія Квітка презентувала свій перший реліз після перемоги у вокальному проєкті. Співачка та фольклористка випустила пісню "Реве та стогне".

Нагадаємо, "Голос країни" — це перший музичний проєкт, який повернувся на екрани під час повномасштабного вторгнення. До трансляції сезону, який 24 лютого перервало повномасштабне вторгнення рф на територію України, була прикута увага всієї країни. Командою проєкту, спільно з телеглядачами було зібрано майже 2 600 000 гривень на засоби аеророзвідки для українських захисників, а також майже 300 000 для розмінування Херсонщини.

Новости по теме