“Голос країни-13”: всі виступи першого епізоду "сліпих прослуховувань" (відео)

Голос країни
Голос країни-13: всі виступи першого епізоду сліпих прослуховувань за 3 вересня — відео

13 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники першого епізоду етапу сліпих прослуховувань".

Поделиться:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” — довгоочікувана прем’єра європейського сезону "Голос країни-13". Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі: self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні — Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” — DOROFEEVA.

До речі, саме в день прем'єри "Голосу країни-13", 3 вересня, телеканал 1+1 відзначив своє 28-річчя. З початком ефіру "Студії 1+1" у вересні 1995 року розпочалася історія флагманського каналу групи 1+1 media, яка стала невід'ємною частиною життя поколінь українців. Першою ведучою була Людмила Клепакова. Відтоді канал 1+1 пройшов шлях змін та розвитку, завдяки чому ми маємо змогу насолоджувати такими проєктами, як "Голосу країни", "Сніданок з 1+1", "Говорить вся країна", "Реальна історія з Акімом Галімовим", новинами ТСН тощо, різноманітними фільмами та серіалами тощо.

Галина Печеніжська — Jerry Heil, Alyona Alyona, Ella — Kupala 

Першою на сцену цьогорічного європейського сезону “Голосу країни” вийшла 33-річна харків’янка Галина Печеніжська. Жінка від початку повномасштабного вторгнення живе у Німеччині. Галина каже, що коли вимушено переїхала до іншої країни, згадала про свою велику мрію стати співачкою і організувала український хор при німецький церкві, у якому співають як українські народні пісні, так і пісні у стилі госпел. Вокалістка оригінально виконала хіт KUPALA від Jerry Heil, alyona alyona та Ela. До неї обернулись усі тренери. Галина обрала команду Юлії Саніної, ставши першою учасницею в її команді.

Гідаят Сєідов — Adele — Love In The Dark

Гідаят Сєідов народився у місті Баку, але прожив у Харкові усе життя. Для нього музика — усе його життя. Гідаят закінчив консерваторію у Харкові, співає та викладає вокал. Гідаят потужно та водночас чуттєво заспівав пісню Adele. До учасника розвернулись усі 4 тренери. Обрав він команду Артема Пивоварова. Після цього Гідаят Сєідов та Артем Пиваров разом заспівали “Дежавю”.

Юрій Городецький — "Як тебе не любити, Києве мій"

25-річний Юрій Городецький — із Одеси. Він — командир комендантського взводу тилового забезпечення ЗСУ та батько двох синів. У 18 років Юрій вступив до лав ЗСУ. Тоді у нього народився перший син. Вокаліст каже, що для нього важливо, щоб діти росли та жили у вільній європейській країні, адже тепер кожен куточок рідної землі дорожчий ніж відпочинок за кордоном. Щоразу йдучи на передову, Юрій не забуває про гітару й кожне таке відрядження не проходить без його концерту. Відео зі співом військового вже не один раз вірусилися в мережі, за що його назвали “найспівучішим бійцем” ЗСУ. Попри досить молодий вік, хлопець прихильник академічної музики. На сцені “Голосу країни” він заспівав гімн столиці України — “Києве мій”. До Юрія обернулись Іван Клименко та DOROFEEVA. Юрій обрав команду DOROFEEVA.

Володимир Сватьєв і Зофія Паздан — Dawid Podsiadło — Nie ma fal

Володимир Сватьєв родом із Запоріжжя, а Зофія Паздан — із Кракова. Вони виконали пісню легендарного польського виконавця Dawid Podsiadło. Втім, до дуету ніхто з тренерів не обернувся. 

Артем Крикін — Kalush Orchestra — "Стефанія"

Артем — вуличний музикант із Одеси. Співає українські пісні, щоб підтримати людей у такий нелегкий час. Артем виконав “Стефанію” у досить неординарній обробці. На жаль, до Артема жоден із тренерів не розвернувся.

Дар‘я Мінєєва — Miley Cyrus — Flowers 

Дар’я — відома беквокалістка, яка має дуже потужний голос. Вона вразила тренерів неймовірним виконанням пісні Miley Cyrus — Flowers. Юлія Саніна впізнала голос Дар’ї та першою розвернулась до учасниці. До неї обернулись усі 4 тренери. Дар’я обрала команду Юлії Саніної.

Олександра Ліщук — "Місто Марії" (авторська)

Олександра — з міста Маріуполь. У неї є музичний гурт, і пісня, яку дівчина виконала на сцені “Голосу країни-13” — авторська пісня її гурту. До Олександри розвернулась DOROFEEVA та вона автоматично потрапила до її команди.

Володимир Удовенко — The Hardkiss — "Прірва"

Володимир Удовенко — із Бучі. Він — енергетик, який під час "блекаутів" допомагав повертати світло у оселі українці. Володимир заспівав пісню гурту тренерки "Голосу країни-13" Юлій Саніної — The Hardkiss — "Прірва". До нього обернулись Юлія Саніна та Артем Пивоваров. Володимир обрав команду Юлії Саніної. 

Ольга Щербак — MamaRika, KOLA — "Люди"

17-річна Ольга виконала пісню “Люди” співачок MamaRika та KOLA. До дівчини розвернулися DOROFEEVA та Іван Клименко. Ольга обрала Івана Клименка.

Олександра Макаровська — Harry Styles — As it was 

Олександра — професійна співачка, останні 10 років працює на беквокалі у Джамали. Вразила тренерку "Голосу країни-13" Юлію Саніну та потрапила до її команди.

Янко Богдан Пеньяфорт і гурт «Los iankovers» — "Несе Галя воду"

Яскравий гурт «Los iankovers» приїхав на “Голос країни-13” з Колумбії, Південної Америки. Учасники виконали українську композицію “Несе Галя воду”, але не підкорили тренерів.

Юлія Ярошенко — Володимир Івасюк — "Пісня буде поміж нас" 

Юлія родом з Житомирщини, працює в поліції. Була рада виступити на сцені “Голосу країни-13”, хоча розвернути тренерські крісла не вдалося.

Анастасія Чабан — DOROFEEVA — "Вотсап"

Молода артистка та фольклористка Анастасія Чабан вийшла на сцену з оригінальним виконанням пісні DOROFEEVA “Вотсап”. Дівчина миттєво розвернула всі чотири тренерські крісла. Обрала команду Івана Клименка.

"Голос країни" можна дивитись на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. 

Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новости по теме