Костя Дмитрієв і Христина Соловій повернуться на «Голос країни»

Голос країни

Цієї неділі, 23 квітня, о 21:00 у прямому ефірі на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозний фінал.

Поделиться:

За звання кращого вокаліста країни будуть боротися Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна, Інгрет Костенко з команди Потапа, Анна Кукса з команди Джамали і Олександр Клименко з команди Тіни Кароль. Переможця у прямому ефірі визначать глядачі шляхом телефонного і смс-голосування, він завоює горде звання «голосу країни» і отримає головний приз - пісню, тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ», кліп і квартиру у Києві.

Суперфінал сьомого сезону «Голосу країни» буде наповнений приємними сюрпризами від тренерів проекту та запрошених зірок. Так, Сергій Бабкін вперше презентує новий авторський сингл «Привіт, Бог», написаний під час зйомок «сліпих прослуховувань» сьомого сезону, а Тіна Кароль вперше на великій сцені виконає пісню «Я не перестану», що стала саунд-треком до серіалу «Хороший хлопець». Спеціальними гостями вечора стануть Constantine (учасник «Голосу країни-6» Костя Дмитрієв) і Христина Соловій (учасниця «Голосу країни-3»). Крім того, кожен з тренерів заспіває дуетну пісню зі своїм фіналістом.

Нагадаємо, головними претендентами на перемогу в сьомому сезоні «Голосу країни» стали Віра Кекелія, Інгрет Костенко, Анна Кукса та Олександр Клименко.

Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна прийшла на «Голос країни-7», щоб розповісти історію своєї  пораненої душі. Для дівчини проект - єдиний порятунок від депресії, в якій вона перебувала після розриву відносин з нареченим і виходу з відомої поп-групи «АРМІЯ». На «сліпих прослуховуваннях» Віра розвернула всі чотири крісла піснею «Спи собі сама», а на «нокаутах» заворожила глядачів незвичайним і експресивним виконанням української народної пісні «Ой, не ходи Грицю».

«Космічна» Інгрет Костенко з самого дитинства пише музику і казки про вигаданий світ. На «сліпих прослуховуваннях» дівчина буквально заворожила тренерів магічним виконанням пісні «Пташечка» і розвернула всі чотири крісла. Зараз 18-річна співачка закінчує свій перший сольний альбом «космічної музики», який хоче ілюструвати авторськими розповідями про справжніх і вигаданих героїв своїх композицій.

Анна Кукса з команди Джамали - колишня напарниця фіналіста минулого сезону проекту Влада Каращука.

Коли дівчинці було 15 років, вона познайомилася з 13-річним Владом, який, почувши вокал Ані, відразу ж запропонував заспівати разом у дуеті. З тих пір вони були не розлий вода, навіть мами хлопців подружилися. Незважаючи на те, що на якийсь час спілкування між Анею та Владом припинилося, після виступу дівчини у першому прямому ефірі, Влад зателефонував Ані і запропонував створити новий спільний музичний проект.

33-річний священик Олександр Клименко з Березані Київської області прийшов на проект для того, щоб образ священика надихнув глядачів на молитву. Олександр править службу в маленькому храмі в селі Недра і у березанській колонії, намагаючись і там давати людям шанс на зміну власного життя. Напередодні першого прямого ефіру отець Олександр четверте став батьком - у нього народилася донька Софія.

Вперше в Україні телеканал «1+1» представив анонс суперфіналу «Голосу країни» в інноваційному форматі 360⁰, в якому фіналісти проекту заспівали впізнаваний джингл, знайомий кожному глядачеві.

Новости по теме