Голос країни 7 сезон 14 випуск онлайн – прямий ефір 23.04.2017

Голос країни

Дивіться онлайн трансляцію шоу «Голос країни 7» 23 квітня на 1plus1.ua.

Поделиться:

23 квітня о 21:00 на телеканалі «1+1» стартує третій етап шоу «Голос країни 7» – «прямі ефіри». Саме цієї неділі відбудуться п'ять незабутніх прем'єр:на сцені шоу з'являться фіналістка 3-го сезону«Голосу Країни» Христина Соловій та фіналіст 6 сезону Костянтин Дмитрієв. А ще у прямому ефірі прозвучить новий хіт  від Сергія Бабкіна, Потапа та гурту «Mozgi», а також буде ліричний подарунок від неймовірної Тіни Кароль. 

Та найголовніше - під час прямого ефіру нарешті відбудеться голосування, за результатами якого Україна обере тріумфатора 7-го сезону популярного талант-шоу. Переможець отримає не лише звання «Голос країни 7», а й запише власну пісню та зніме кліп. Також на нього чекає ще один подарунок - ключі від нової квартири. 

За перемогу у фіналі цієї неділі боротимуться Олександр Клименко з команди Тіни Кароль, Інгрет Костенко з команди Потапа, Анна Кукса з команди Джамали та Віра Кекелія з команди зіркового тренера Сергія Бабкіна. Дивіться початок програми «Голос країни 7» о 21:00 на «1+1».

Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір «Голос країни 7» 14 випуск 23.04.2017 онлайн!

Суперфінал складатиметься із трьох раундів. Після  кожного з них будуть прощатися з одним виконавцем. Спершу учасники заспівають сольну пісню, яку ретельно готували цілий тиждень.

Під час другого раунду – вони співатимуть у дуеті зі своїм наставником. Третій крок: вирішальний – учасники знову заспівають наодинці. Лінії для голосування відкриватимуться тричі за ефір, а після кожного етапу, голоси глядачів обнулятимуться. Лінії для голосування будуть відкритими ще до початку виступу учасників. Зауважимо, що з одного номера можна надіслати не більше 50 повідомлень чи дзвінків з номером улюбленого конкурсанта.

Вокальний вечір відкриють сольні виступи учасників шоу. Відкриватиме перший раунд боротьби у суперфіналі -  Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна. Дівчина виконає пісню гурту Океан Ельзи «Майже весна». 

Якщо ви бажаєте проголосувати за Віру Кекелію відправляйте смс-повідомлення із кодом 05 на номер 7914 або дзвоніть за номером 0900307805.

У бій за місце у суперфіналу вступає команда Джамали. Учасниця Анна Кукса виконає композицію Квітки Цісик «Верше мій верше». Аби підтримати Анну, відправляйте смс із кодом 04 на номер 7914 та дзвоніть за номером 0900 307 804.

На вокальний ринг виходить команда Потапа. Нагадаємо, до фіналу пройшла космічна учасниця Інгрет Костенко. Вокалістка виконає українську народну пісню «Несе Галя воду».

Якщо ви хочете аби саме Інгрет стала «Голосом країни» - телефонуйте за номером 0900 307 812, а на короткий номер 7914 відправляйте смс із кодом 12. 

Закриватиме перший тур голосування Олександр Клименко, з команди Тіни Кароль. Отець Олександр виконає пісню «Чорнобривці».

Якщо ви, бажаєте Олександрові  перемоги – надсилайте смс-повідомлення із кодом 16 на номер 7914, та обов’язково дзвоніть за номером 0900 307 816. З одного номеру за кожного з учасників можна відправити 50 смс –повідомлень та 50 разів зателефонувати. 

Перед тим, як оголосяться  результати голосування глядачів у 1-му етапі, для глядачів виступить з прем'єрою пісні учасник минулого сезону «Голосу Країни» Костянтин Дмитрієв. 

Отже, далі боротимуться за перемогу Віра Кекелія, Олександр Клименко  та Інгрет Костенко. 

У 2 раунді суперфіналу учасники заспівають разом зі своїми тренерами: Сергій Бабкін та його підопічна Віра Кекелія, Олександр Клименко разом із наставницею Тіною Кароль, Анна Кукса разом з її тренером Джамалою та Потап разом з підопічною Інгрет Костенко.

Голоси на цьому етапі зараховуватимуться з нуля. За кожного учасника, з одного номеру, можна відправити 50 смс та стільки ж разів зателефонувати.

За мить готові боротися за перемогу у шоу учасниця Віра Кекелія разом зі своїм тренером Сергієм Бабкіним. Вони заспівають пісню «Вставай сонце». Підтримуйте Віру смс-повідомленнями із кодом 05 на номер 7914 та дзвінками за номером 0900 307 805.

Приголомшувати своїм виступом на сцені буде космічна вокалістка Інгрет Костенко та її зірковий наставник Потап. Разом вони виконають «Мінуети. Юркеш». Якщо ви хочете, аби саме Інгрет  продовжила свій шлях у проекті, телефонуйте за номером 0900 307 812, а на короткий номер 7914 відправляйте смс із кодом 12. Нагадаю, що одного номеру можна відправити не більше 50-ти смс повідомлень і стільки ж разів зателефонувати.  

І закриватиме другий раунд  суперфіналу Тіна Кароль та Олександр Клименко. Вони заспівають композицію самої зіркової тренерки «Твої гріхи».Якщо ви бажаєте Олександрові  перемоги – надсилайте смс-повідомлення із кодом 16 на номер 7914, та обов’язково дзвоніть за номером 0900 307 816.

Перед тим, як оголосять імена переможців, виступить дівчина, яка колись теж була звичайною учасницею шоу «Голос Країни», а тепер збирає повні зали на власних концертах. Це Христина Соловій. 

Після другого голосування, українці зробили свій вибір на користь Олександра Клименко і Інгрет Костенко, 

Стартує 3 раунд голосування, під час якого глядачі нарешті зможуть зробити вирішальний вибір і допоможуть одному із учасників стати справжнім «Голосом країни».  Свій останній виступ на сцені шоу, який можливо приведе її до перемоги, розпочала учасниця Інгрет Костенко. 

За  відправляйте смс-повідомлення із кодом 12 на номер 7914, та дзвоніть за номером 0900307812.

Останній виступ у суперфіналі 7-го  сезону, після якого ми дізнаємося ім'я переможця, розпочинає Олександр Клименко.

За Олександра Клименка відправляйте код 16 на 7914 чи телефонуйте 900307816.

А Тіна Кароль виконає композицію, яка ніколи не виконувалася на концертних майданчиках, але вже стала хітом – «Я не перестану».

Нарешті переможцем шоу Голос країни став Олександр КлименкоСтало відомо ім'я переможця «Голос країни 7»

Якщо ви також прагнете стати «Голосом країни», приходьте на кастинги одразу 2-х сезонів: «Голос Діти»  і «Голос країни 8». Перші кастинги відбудуться вже в наступні вихідні.

Новости по теме