Хто з учасників Голосу країни-8 подолав другі «бої»

Голос країни

Хто з вокалістів позмагається у «нокаутах».

Поделиться:

КОМАНДА ТІНИ 

Марта Рак 

Ця школярка понад усе мріє стати співачкою, однак батьки не вірять, що це гідна професія. Усе ж таки Марта йде до мети – на сліпих прослуховуваннях своїм виконанням пісні Злати Огнєвіч «Пристрасть» вона розвернула крісло Тіни Кароль. На боях Марті вдалось обійти свою конкурентку Наталію. 

Андрій Рибарчук 

Андрій працює керівником відділу у фінансовій компанії, однак не почувається щасливим. Нещодавно він уперше виступив на невеликій сцені у Рівному і зрозумів – саме співу хоче присвятити своє життя. На сліпих прослуховуваннях хлопець виконав пісню Тіни Кароль «Закрили твої очі» і потрапив у команду улюбленої співачки. Скоро Андрій побореться за вихід у прямі ефіри у нокаутах. 

Катерина Сєвєрова 

Катя була доволі невпевненою у собі дівчиною: попри хороші вокальні здібності не вірила в себе, а потім настільки переймалася своїм зовнішнім виглядом, що захворіла анорексією. Однак, потрапивши на концерт Тіни Кароль у рідному місті, дівчина надихнулася та вирішила наполегливо йти до своєї мети. На сліпих прослуховуваннях Катя виконала пісню «Зозуля» і підкорила серце Тіни Кароль. На боях Катерина обійшла свого суперника Віктора і вже готова боротися за перемогу у нокаутах. 

Михайло Сосунов 

Мішу знають як учасника Ліги Сміху з команди Потапа. Він грає роль хлопця нетрадиційної орієнтації, тому знайомі сприймають його через призму образу. Тож прийшов на Голос, щоб показати себе іншим – талановитим і вразливим виконавцем. На сліпих прослуховуваннях Міша виконав пісню «Блюз» і потрапив до команди Тіни. Хлопець зумів перемогти конкурента у боях і готовий боротися далі. 

КОМАНДА БАБКІНА

Роман Набожняк

Роман працював у провідній IT-команії, мав власний гурт, але 2015 року звільнився з роботи й вирушив в АТО. Десять місяців провів на лінії зіткнення. Після повернення певний час був на психологічній реабілітації (через посттравматичний стресовий розлад), одружився і заснував свій невеликий бізнес Veterano Brownie. Тепер разом з іншими ветеранами АТО пече й продає брауні. Музика допомагає йому повернутися до мирного життя та розповісти про пережите. На сліпих прослуховуваннях Роман заспівав пісню «Під облачком» і потрапив до команди Бабкіна. Хлопець готовий боротися за перемогу далі. 

Юрій Каналош

Юрій народився у маленькому селі на Закарпатті. Він із дитинства любив співати та танцювати. Та навіть рідний батько не брав до уваги здібності сина, просив забути про них і знайти «нормальну роботу». Підтримує Юрія лише мама. На Голосі співак прагне показати, що звичайний хлопець із глибинки може досягнути успіху.​ Юрію вдалося потрапити у команду Бабкіна після виконання пісні «Iron Sky». На боях він обійшов свого суперника і готовий боротися у нокаутах. 

Олександр Чекмарьов

Саша брав участь у Голосі країни у складі дуету А 17. Однак після проекту гурт розпався. На шоу Олександр познайомився з іншим учасником – П’єром Еделем, і захопився ведичною культурою. На Голос країни-8 він повернувся «іншою людиною» і готовий будувати співочу кар’єру самостійно. На сліпих прослуховуваннях хлопець виконав пісню гурту Muse і зумів пройти у вокальні бої. Саша переміг свою суперницю і готовий виступити у нокаутах. 

Валентин Біленький 

Валентин працює електромонтером на будівництві й левову частку зарплатні віддає на заняття вокалом. Він прийшов на кастинг Голосу вже вп’яте і заради того, щоб потрапити до проекту, схуднув на 16 кг. Хлопець виконав пісню «Пробач» на сліпих прослуховуваннях і потрапив в команду Бабкіна. Валентин залишився в команді Сергія після запеклих боїв і готовий йти до перемоги. 

КОМАНДА ДЖАМАЛИ 

Анна Трінчер 

Анна брала участь у Голосі. Діти-2, однак залишила шоу на етапі «вокальних боїв». Тепер юна співачка вірить, що Голос країни стане початком її дорослої кар’єри. Також Анна почала підкорювати світ кіно, зігравши роль Нати у популярному українському серіалі Школа. Анна виконала пісню «Злива» на сліпих прослуховуваннях і зуміла обійти суперницю Софію на боях. 

Ірина Федишин 

Ірина – популярна на Західній Україні співачка, яка випустила вже 4 альбоми. Голос країни дасть їй можливість вийти на всеукраїнську сцену, і спробувати себе у різних  музичних жанрах. На сліпих прослуховуваннях Ірина заспівала свою пісню «Малесенькі долоньки» у обрала команду Джамали. На боях Ірина заспівала краще своєї суперниці і пройшла у нокаути. 

Адріана Шевчук 

«Українська Адель» працює хостес у кафе, продає бургери, а раніше стригла песиків та працювала в салоні краси. Проте все життя дівчина відчувала, що її серце належить музиці. Адріана хоче брати приклад зі знаної співачки Адель, яка полонить серця слухачів у всьому світі, хоч і не має модельної зовнішності. На сліпих прослуховуваннях вона зачарувала суддів виконанням пісні «Стріла», а на запеклих боях Адріана обійшла суперниць Маргариту і Віталіну. 

Анрі Болквадзе

Родина Анрі приїхала з Грузії до України 2003 року. Хлопець одразу закохався в нашу країну, у її мову – особливо в піснях. Андрі мріє стати відомим співаком. На Голос він прийшов, не сказавши про свій намір батькам, – хотів зробити їм сюрприз. Після сліпих прослуховувань Анрі потрапив у команду Джамали і зумів пройти вокальні бої, перемігши Анну та Єлизавету. 

КОМАНДА ПОТАПА 

Оксана Чорна 

За три з половиною роки Оксана виступила в Китаї, Таїланді, В’єтнамі. Однак настав час повернутися додому, адже тут на неї чекала 9-річна донька. Після сліпих прослуховувань Оксана потрапила до команди Потапа, а під час вокальних боїв перемогла суперницю Анастасію. 

Србуі Саргсян

Чотири роки тому дівчина посіла друге місце у вірменському Х-факторі. Однак під час шоу у її тата стався інсульт. Після участі в проекті вона відмовилася від розкрутки, оскільки гроші були потрібні передусім на лікування батька. Србуі сподівається, що Голос країни дасть їй другий поштовх до розвитку співочої кар’єри. На сліпих прослуховуваннях Србуі виконала пісню «My Kind of Love» і потрапила до команди Потапа. У вокальних боях Србуі перемогла суперницю Аліну і готова поборотися за вихід в прямі ефіри у нокаутах. 

Вікторія Ільчишена 

Відчайдушна домогосподарка Вікторія виховує двох дітей: її донці 3 роки, а хлопчику – 7 місяців. Вона вірить, що Голос дозволить їй реалізуватися і як співачці. На сліпих прослуховуваннях Вікторія потрапила до команди Потапа, а у вокальних боях змогла обійти свого суперника Миколу Федишина. 

Микита Трондін 

17-річний Микита з Дніпра прийшов на Голос Країни, щоб почати все з чистого листа. Адже хлопець вже брав участь у Голосі.Діти і запам’ятався своїми прогресивними поглядами. Після цього його мало не виключили зі школи. Голос Країни для Микити – це  можливість заявити про себе та свій талант. На сліпих прослуховуваннях хлопець виконав пісню Love song і потрапив до команди Потапа. У вокальних боях Микида обійшов свого конкурента Алісу Космос і потрапив у нокаути. 

Новости по теме