Мама Джамали прийшла на знімальний майданчик «Голосу країни-7» (фото)

Голос країни

Співачка зізналася, що її мама – прихильниця вокального проекту.

Поделиться:

Вчора на знімальному майданчику вокального проекту «Голос країни-7Де Тіна Кароль відсвяткувала день народження та що їй подарували (фото)» побувала мама тренера Джамали Галина Михайлівна.

Співачка поділилася зворушливим знімком з мамою на фоні тренерського червоного крісла на своїй сторінці в соціальній мережі. До знімку Народна артистка України та переможниця «Евробачення-2016» поставила хештег #моямамасамаялучшаянасвете.

Моя мама дуже строгий критик. Вона професійний музикант, піаністка, викладач фортепіано. У неї дуже хороший музичний слух. Саме завдяки мамі в дитинстві я замість колискової слухала платівки Елли Фітцджеральд і Леонтіни Прайс, - розповіла Джамала. - Мама - прихильниця «Голосу країни», не пропускає жодної передачі. Після випусків програми ми телефонуємо одна одній, обговорюємо виступи, ділимося враженнями. Майже що намагалися представити себе на місці тренерів :) І в більшості випадків наші з мамою думки збігаються на 100%.

До речі, вчора на зйомках «Голосу країни-7» Джамала з’явилася в оригінальному комбінезоні від стиліста і дизайнера Юрія Жуйкова яскраво-жовтого кольору, який буде найактуальнішим в наступного сезону.

У коментарях під фотографією користувачі бурхливо відреагували на сімейний знімок коментарями: «Такі променисті», «Красуні!», «Галина Михайлівна супер!».

Нагадаємо, прем'єрний випуск «Голос країни-7» з новими тренерами Джамалою, Сергієм Бабкіним, Тіною Кароль та Потапом, який глядачі побачили на телеканалі «1+1» минулої неділі, став найбільш рейтинговою програмою попереднього тижня за аудиторією 18-54 (Україна ) і 18-54 (міста 50К +), а за аудиторією 18-54 (50К +) також і рейтинговим телепродуктом на українському ТБ з початку 2017 року.

Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме