Марія Квітка записала пісню "Реве та стогне" на слова Тараса Шевченка (відео)

Голос країни
Марія Квітка презнтувала пісню "Реве та стогне" на слова Тараса Шевченка — 1+1
instagram/kvitkakvitkakvitkakvitkakvitka

Переможниця "Голосу країни" випустила трек на підтримку українців.

Поделиться:

До дня народження відомого українського поета Тараса Шевченка переможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка презентувала свій перший реліз після перемоги у вокальному проєкті. Співачка та фольклористка випустила пісню «Реве та стогне».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До дня народження Тараса Шевченка: актуальні вірші про Україну та її боротьбу з загарбниками

Своєю композицію Марія Квітка хоче підтримати українців, які сьогодні виборюють свободу на передовій та в тилу.

"Пам'ятаю, ще будучи дуже малою дитиною, я копирсалась в книжках, що були у нас вдома, і завжди мою увагу найбільше привертав «Кобзар». Бабуся розповідала мені про долю Шевченка, про те, як жилося йому в ті часи, яким хоробрим він був. І я думала про те, як би він радів, якби побачив, що Україна вже незалежна і вільна. Якось я його сприймала не як відомого недосяжного поета, а як рідну людину, яку хочеться пізнавати більше і більше. А сьогодні мені хочеться вірити, що він десь там дивиться на нас і пишається нашою стійкістю й боротьбою!!!" — прокоментувала реліз артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мрію створити музичний альбом з народними піснями" — переможниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

Саме під час "Голосу країни-12" Марія Квітка виконала композицію на слова Тараса Шевченка, що принесло їй перемогу на проєкті. В річницю повномасштабного вторгнення вона також виконала пісню "Реве та стогне" біля понівеченого пам’ятника Тарасу Шевченку у Бородянці в рамках телепроєкту Stay Together каналу 1+1 Україна та TVP Polonia (Польща). 

Нагадаємо, телеканал 1+1 Україна оголошує масштабний кастинг нового, особливого сезону головного музичного проєкту "Голос країни".

Новости по теме