Маша Горобцова з "Голосу країни": "Українська музика - наймилозвучніша"

Голос країни
Маша Горобцова з "Голосу країни": "Українська музика - наймилозвучніша"

26-річна Маша Горобцова просто закохала в себе ввесь зал і зіркових тренерів під час "сліпого прослуховування" своїм народним співом.

Поделиться:

26-річна Маша Горобцова просто закохала в себе ввесь зал і зіркових тренерів під час "сліпого прослуховування" своїм народним співом. Її виконання "Веснянок" пробудило в серцях весну, тепло і любов до народної пісні. Маша зізнається, що українська пісня в її душі з самого дитинства.

"З дитинства слухала своїх рідних – маму, бабусю, дідуся, тітку. Вони майже все життя ходили на народний хор, а я з дитинства вбирала в себе цю українську музику. Тому я її обожнюю і вважаю, що саме українська музика найбільш народна і наймилозвучніша", - каже Маша.

Зіркові тренери відразу підтримали виконавицю народного співу. Тамара Гвердцителі сказала, що Маша буде гідною представницею української народної творчості, а Святослав Вакарчук зауважив, що "той хто не вміє співати народні пісні, взагалі не розуміється на музиці".

Боротися за перемогу в "Голосі країни" дівчина буде в команді Ані Лорак, яка відразу повернулася на сильний голос Марії.

"Я відчула всю вашу енергетику. Відразу прокинулася, захотілося танцювати. Думаю, що з вашим голосом ми зможемо підібрати такі пісні, які вас прикрасять і ще краще представлять", - сказала співачка.

Нагадаємо, що під час першого сліпого прослуховування тренери "Голосу країни" відібрали у свої команди 8 вокалістів. Другий випуск програми "Голос країни. Перезавантаження" дивіться вже наступної неділі о 20:15 на 1+1.

Новости по теме