“Моя суперсила – працювати і розкривати потенціал молодих артистів”: тренер “Голосу країни” Іван Клименко розповів, кого шукає в свою команду

Голос країни
Тренер Голосу країни Іван Клименко розповів, кого шукає в свою команду

Іван Клименко розповів про вихід з зони комфорту заради нового амплуа та кого шукатиме в свою команду.

Поделиться:

Нещодавно стало відомо імʼя третього тренера “Голосу країни”. Легендарне тренерське крісло вокального проєкту каналу "1+1 Україна" зайняв музичний продюсер Kalush Orchestra, Alyona Alyona, Skofka, автор суперхіта “Стефанія” та співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко. В ексклюзивному інтервʼю для kp.ua він розповів про вихід з зони комфорту заради нового амплуа та кого шукатиме в свою команду.

Іван Клименко 1+1

Іван Клименко зізнався, участь у “Голосі Країни” у якості тренера — для нього новий досвід.

“На “Голосі країни” я буду займатися тим, чим займаюся останні 10 років – допомагати молодим артистам розкривати свій потенціал. Але це новий національний рівень, нові обставини, нові люди, нові умови, в яких це все потрібно робити. З’явитися в кадрі - це для мене виклик, певний вихід із зони комфорту, адже я звик бути людиною за кадром. Так само виклик для мене - допомагати молодим артистам, зважаючи на умови конкуренції, обставини, часові обмеження. І це дуже цікаво – як я зможу в ці терміни максимально розкрити потенціал артиста та допомогти. Для мене це справжній челендж. Більше того, раніше я слідкував за «Голосом країни», і деяких артистів, із якими співпрацюю зараз, побачив вперше саме там: це KOLA та KOZAK SIROMAHA. Тому з нетерпінням чекаю зустрічі з новими талантами”.

В свою команду Іван Клименко шукатиме оригінальних та самобутніх артистів.

“Якщо ви звернете увагу на артистів, які є на full-managment у лейблі, - alyona alyona, гурт Kalush, KOZAK SIROMAHA – то погодитеся, що це не типові для шоу-бізнесу артисти, за них мало хто б взявся, бо вони дуже специфічні і унікальні. Тому, в першу чергу, шукаю унікальних особистостей. По-друге, оскільки я зараз дуже прискіпливо вивчаю українську культуру та фольклор, для мене важливо, щоб в артистах було якомога більше української самобутності”, - зазначив новий тренер “Голосу країни”.

Зараз продюсер ENKO не має конкретної мети знайти артиста для свого лейблу, але не виключає, що це можливо. 

“Якщо зустріну гіперталановиту людину, з якою у мене буде певний коннект, відчую, що це наша людина і потрібно все зробити для того, щоб цю людину почули мільйони, ми можемо запросити її стати учасником лейблу. Я не виключаю такої можливості”, - поділився Іван Клименко.

Продюсер поділився своїми роздумами щодо конкуренції на проєкті із іншими тренерами.

“Звісно, відчуваю, що боротьба за молодих співаків буде серйозною. Але в цьому і є драйв. В мене є величезний досвід співпраці з молодими артистами. Це те, чому я приділяю увесь свій час. Інші тренери – це виконавці, 80% свого часу вони витрачають на тури, запис власних пісень, зйомки кліпів. 80% свого часу я витрачаю на те, що працюю з молодими артистами. Це насправді моя суперсила – працювати і розкривати потенціал молодих артистів. Тому, думаю, моя компетенція має заохотити молодого виконавця піти в мою команду”.

Іван Клименко 1+1

Повне інтервʼю можна прочитати за посиланням.

Нагадаємо, вже відомі імена трьох тренерів. Окрім Івана Клименка, в новому сезоні тренерські крісла займуть одна з найуспішніших співачок України Юлія Саніна та український self-made артист, який за останній рік зробив великий крок вперед у музичній кар’єрі та став зіркою номер 1 в Україні Артем Пивоваров. 

Хто сяде у четверте крісло тренера “Голосу країни”, дізнаєтесь незабаром. Слідкуйте за новинами “1+1 Україна”.

Новости по теме