Нова Трінчер та вражаюче шоу від Сосунова: Чим здивує перший прямий ефір Голосу країни-8

Голос країни

Незвичні обробки хітів, цікаві постановки та вир емоцій.

Поделиться:

Цієї неділі, 15 квітня, відбудеться перший прямий ефір Голосу країни-8. Наразі учасники шоу активно готуються до цього відповідального етапу та обіцяють вразити глядачів новими образами та особливими постановками. Про це вони ексклюзивно розповіли 1plus1.ua - перед їхнім концертом, що відбувся вчора у ТРЦ Гулівер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал Голосу країни у You Tube об'єднав більше 1 млн підписників

, команда Джамали:

«Я лірико-драматична виконавиця. Здебільшого навіть не танцюю на сцені. Однак у прямому ефірі Голосу дивуватиму класною постановкою. Мене глядачі в такому амплуа ще не бачили. Це для мене експеримент. І взагалі Голос – велике випробування, адже мені дають такі пісні, які я не виконувала раніше».

Валентин Біленкий, команда Бабкіна:

«Я виконаю відому українську пісню в сучасній обробці. Це буде неочікувано для глядачів».

Михайло Сосунов, команда Тіни Кароль:

«Ми з Тіною зробили цікаву вокальну обробку цього світового хіта. Це буде вокальне фаталіті! До того ж глядачі побачать круте світлове шоу – з 12-ма світловими пристроями. Номер буде драматичним, експресивним. Думаю, це буде один із найкращих моїх виступів на сцені Голосу».

Альона Карась, команда Тіни Кароль:

«У Тіни Кароль дуже сильна команда. У межах проекту ми влаштуємо наш маленький концерт. Кожен учасник дасть свою особливу барву. Я даруватиму ніжність, огортатиму усіх своєю усмішкою та теплотою».

Микита Трондін, команда Потапа:

«Мій виступ у прямому ефірі буде у стилі фешн. Пісня, яку я буду виконувати, звучала в одному з фільмів про Джеймса Бонда. Під час мого виступу зі стелі спускатимуться мильні бульбашки, наповнені азотом. Коли вони розбиватимуться, сцена наповнюватиметься димом».

Та як би не склалася їхня доля на Голосі країни, співаки не збираються зупинятися на досягнутому. 

Альона Карась:

«Голос відкрив мене глядачам – і мені почали писати люди, які не створювали музику вже багато років. Та побачивши мій приклад боротьби зі страхом, із яким я прийшла на шоу, вони знову почали займатися улюбленою справою. Це так чудово – допомагати комусь знову «дихати». Найближчим часом я планую випустити свій перший альбом, до якого увійдуть мої пісні українською мовою. Думаю, це буде свіжий ковток у вітчизняній музиці. Це буде дуже нестандартна музика».

Михайло Сосунов:

«Голос країни вселив у нас віру в те, що ми можемо випускати свої пісні, і що наша творчість комусь потрібна. Для артиста дуже важливо розуміти, що його музика, його історія можуть мотивувати. Невдовзі вийде мій альбом Inside, до якого увійде 5 треків, один із яких – українською мовою. Так чудово, що тут багато людей спілкуються рідною мовою – це надихає».

Валентин Біленький:

«Я планую надалі займатися музикою. Хочу виконувати українські пісні. Хочу своїм прикладом довести, що потрібно присвячувати себе справі, яку любиш. Потрібно вийти із зону комфорту. Коли є велике бажання, то все вдасться».

Микита Трондін:

«Наразі я займаюсь підготовкою мого першого синглу. Я сам пишу музику та слова і шукаю себе та свій стиль у поезії. У майбутньому я також хочу вчитися. Через участь в Голосі я ще нікуди не вступав і планую навчатись музиці за кордоном».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 пісень Джамали, які надихають любити

 

Новости по теме