Отець Олександр розповів, чому віддав призи суперниці і як назвав донечку

Голос країни

Згідно з результатами глядацького голосування переможцем сьомого сезону «Голосу країни-7» став 33-річний священик і багатодітний батько Олександр Клименко.

Поделиться:

Переможця в прямому ефірі визначили глядачі шляхом телефонного і смс-голосування. Отець Олександр завоював горде звання «голосу країни» і квартиру в Києві, а пісню, тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ» та кліп віддав суперфіналістці з команди Потапа Інгрет Костенко.

Я цього не потребую, і не хотів би зв'язувати життя із співом як частиною мого заробітку. Якщо я і хотів би виступати як священик, то лише у соціальних концертах. Концертах, де моя присутність як священика і співака, буде адекватною.

Отець Олександр зізнається, що коли поруч стоїть Інгрет, це найправільніше рішення.

«Я дякую Богові, що протягом цих шести місяців у мене була можливість працювати з талантами, бачити обличчя молодих людей, які підтримували щодня один одного і були єдиним цілим в своєму пориві донести щось глядачам з цієї сцени і поділитися частинкою себе. Я хотів би, щоб всі глядачі мали можливість ще три місяці насолоджуватися творчістю Інгрет, її новим кліпом і піснею на радіо», - сказав переможець.

Нагадаємо, що три тижні тому Олександр Клименко вчетверте став батькомСвященик із команди Тіни Кароль учетверте став батьком. 3 квітня в священика народилася дівчинка. В інтерв'ю «Сніданку» з 1+1 Олександ розповів, що донечку назвали Софійка. 

Кастинги наступного восьмого сезону «Голосу країни» і четвертого сезону «Голосу.Діти» відбудуться 29-30 квітня, 13-14 травня, 20-21 травня за адресою: м Київ, ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон № 12.

Новости по теме