Переможниця Голосу країни-8 Олена Луценко: «Хочу розвиватися сольно»

Голос країни

Вчора глядачі телеканалу «1+1» побачили фінал восьмого сезону «Голосу країни»

Поделиться:

Українці переможницею шляхом телефонного та смс голосування обрали підопічну Сергія Бабкіна . Перемогу учасниці принесла пісня Ніни Матвієнко «Колискова зорі». Дівчина з народним вокалом отримала почесне звання «голосу країни», 3-місячну ротацію на ХітФМ, а також квартиру у ЖК «Щасливий».

Цікаво, що дівчина підкорила не тільки серця українців, але й розчулила щирим виконанням композиції Ніни Матвієнко свого наставника до сліз.

«Я хочу подякувати своїм батькам, які впродовж довгих років працювали на декількох роботах та відмовляли собі у всьому заради розвитку мого таланту. Дякую своєму співочому роду, моїм бабусям та дідусям, які передали мені любов до української пісні. Я дякую команді «Голосу країни» та моєму тренеру Сергію Бабкіну за віру та можливість бути почутою на всю країну. Не потрібно боятись труднощів, адже, якщо багато працювати, все у житті можливо», - зізналась за кулісами Олена Луценко.

Окрім цього, ведучі «Голосу країни-8» Катерина Осадча та Юрій Горбунов оголосили кастинг на дев’ятий сезон проекту, а також заінтригували змінами у тренерському складі. 

Нагадаємо, що Олена Луценко народилася у співочій сім'ї, в якій  зберіглася давня українська традиція співати з родичами за обіднім столом. Для того, щоб дівчина могла розвивати свій дар співу, її батьки довгий час відмовляли собі в багатьох благах і працювали на кількох роботах.

Новости по теме