Півфіналістка «Голосу країни» потрапила у фінал нацвідбору «Євробачення-2017»

Голос країни
Півфіналістка «Голосу країни» потрапила у фінал нацвідбору «Євробачення-2017»

Члени журі назвали пісню казковою, а конкурсантку порівняли з Мавкою.

Поделиться:

Півфіналістка «Голосу країни 2» ILLARIA потрапила у фінал національного відбору «Євробачення-2017». Співачка вразила членів журі емоційною композицією «Thank You for My Way». 

ILLARIA, яка виступала останньою, постала у чарівній довгій сукні, чим нагадала Мавку. Виступ співачки супроводжувався спроектованими на екрани краєвидами, тож глядачів немов переносили в магічні локації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В якому порядку виступатимуть країни-учасники в півфіналі Євробачення 2017.

Журі сподобалася пісня та вбрання ILLARIA. Андрій Данилко, щоправда, порівняв виступ співачки, із номером Злати Огнєвіч, коли вона брала участь у конкурсі «Євробачення-2013».

Пісня гарна. Мені дещо нагадала постановку Злати Огнєвіч на «Євробаченні». Я обережно ставлюся до повільних пісень, бо їх багато на самому конкурсі. Я стримаюся, і нехай вирішує журі, – сказав Андрій.

Своєю чергою Костянтин Меладзе зауважив, що пісня ILLARIA одна з найгарніших цьогоріч на нацвідборі.

Ця пісня, на відміну від інших повільних які пролунали на конкурсі, казково гарна. Одна з найгарніших пісень на нашому конкурсі. Важка пісня, її непросто співати, у ній багато прийомів. Але настільки це було заворожуюче, мені сподобалося, - поділився враженнями Меладзе. 

Джамала ж сказала, що пісня їй сподобалася, проте було одне зауваження. Тренер «Голосу країни 7» порадила дещо змінити пісню та прибрати оперний спів, адже він вибивається із загальної картини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця «Голосу країни» Тетяна Решетняк пройшла у фінал нацвідбору «Євробачення-2017».

Нагадаємо, вже 25 лютого стане відомо, хто представить Україну на «Євробаченні-2017».

Новости по теме