Потап розповів, що грав за «Динамо»

Голос країни
Потап розповів, що грав за «Динамо»

Шоумен вважає походи на футбольні матчі сімейною традицією.

Поделиться:
В рамках рубрики «Bebeto-Romario» нової футбольної медіа-платформи #FootballHub шоумен, амбасадор УПЛ і тренер проекту «Голос країни-7» Потап розповів, що в юнацтві грав у водне поло за команду «Динамо» і отримав майстра спорту:

«Я був капітаном юніорської збірної, їздив на міжнародні змагання. Мене навіть запрошували грати за Іспанію і Словаччину, але тренери не відпустили, тому що бачили мене у стартовому складі «Динамо». Було сумно, але вже зараз я не засмучуюсь, адже у мене добре склалася музична кар'єра», - зізнався Потап.

Також шоумен розповів, що вважає походи на футбольні матчі сімейною традицією:

«Я завжди намагаюся відвідувати матчі, особливо, якщо грає збірна України або «Динамо». При цьому ніколи не купую квитки у віп-ложу, адже я звичайний киянин. Вважаю це сімейною справою: мій батько приводив мене на футбол, я ходжу на матчі зі своїм сином, і сподіваюся, що Андрій Потапенко буде робити так само», - поділився артист.

Також Потап зізнався, що найбільше в його житті йому запам'ятався матч «Динамо-Спартак», коли українські футболісти Віктор Леоненко та Сергій Ребров забили свої легендарні голи:

«Це було щось неймовірне, тому що у цьому є ціла культура»

Новости по теме