Фіналіст Голосу країни представив новий відеокліп

Голос країни
Сьогодні у світ виходить новий відеокліп LAUD «Не залишай»
1plus1.ua

Фіналіст Голосу країни представив новий кліп

Поделиться:

Сьогодні, 12 грудня, в світ виходить новий сингл і відеокліп LAUD на композицію «Не Залишай». Текст пісні LAUD написав самостійно, а музику створив спільно з відомим українським саундпродюсером Романом Череновим aka Morphom.

Режисером відеокліпу «Не Залишай» стала Анна Бурячкова, відома завдяки своїм роботам для таких популярних груп, як Pianoбой, Друга ріка, BRUTTO та ін. Зйомки відео проходили в столичному Палаці культури ім. С.П. Корольова та студії Pandora.

Нагадуємо, 19 липня відбулася прем'єра дебютного кліпу  «У Цю Ніч». На даний момент відео має майже 200 тисяч переглядів. В даний час LAUD працює над новим матеріалом і готується до свого першого сольного концерту, який відбудеться 16 березня 2018-го року в київському клубі Sentrum.

LAUD - це творчий псевдонім українського співака та композитора Влада Каращука, під яким він почав виступати з весни 2017-го, після підписання контракту з продюсером Джамали Ігорем Тарнопольський і лейблом Enjoy Records. Влад - випускник шостого сезону шоу Голос країни на каналі 1+1. Офіційним стартом проекту LAUD прийнято вважати його дебют 12 травня на сцені київського Палацу Спорту в якості розігріву на сольному концерті співачки Джамали, під час якого він представив восьмитисячній аудиторії три нові авторські пісні.

Новости по теме