«Там, де ти»: фіналістка «Голосу країни» Марта Липчей представила емоційний відеокліп

Голос країни
Фіналістка «Голосу країни» Марта Липчей представила емоційний відеокліп — 1+1

Прем’єра трихвилинного відео Марти Липчей про почуття кожного українця.

Поделиться:

Фіналістка «Голосу країни-12» Марта Липчей представила перший сингл «Там, де ти», який став основою мініфільму про почуття кожного українця після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голос країни” оголошує кастинг нового, особливого сезону головного музичного проєкту

Марта Липчей 1+1

Сьогодні Марта Липчей — нове обличчя сучасної музики. Нова сторінка в історії жіночого поп-року в Україні. Її меседж — говорити правду в своїх піснях. Співати про те, що переживає кожен українець. 

«Там, де ти» — це історія майже кожної п’ятої родини в Україні. Це історія розлуки, страждань і випробувань. Історія родин, яких розділила війна і вимушений переїзд.

«Для мене, як для артистки, є важливою місією співати у своїх піснях про те, що сьогодні переживає кожен українець, бути голосом свого народу. Я присвячую цю пісню нашим військовим, які боронять нас у війні за нашу незалежність і свободу! Ми дякуємо вам і чекаємо на вас», — коментує Марта.

Марта Липчей 1+1

Ідея і сюжет кліпу належать тренеру “Голосу країни-12” та меценату Андрію Мацолі. В березні цього року Марта Липчей підписала контракт з продюсерською компанією “Мюзік Бразерз”, керівником якої є Світлана Мацола.

«Коли ми пропрацьовували ідеї, то зрозуміли, що ця ситуація, — розлука родин,  є найпоширенішою і найболючішою серед українців. І ми кінематографічно показали те, що пережила українська родина за минулий рік», — ділиться Марта.

Відеокліп артистки став трихвилилим життям, яке проживає глядач. Весь біль, радість, переживання, надія, віра та любов в одному мініфільмі, який є близькою історією майже кожного в Україні.

«Там, де ти» — пісня, яка об‘єднує всіх українців та надихає на перемогу!

Новости по теме