Тіна Кароль і Джамала «відправили у нокаут» своїми спокусливими образами (фото)

Голос країни

У неділю, 19 березня, о 21:00 глядачі телеканалу «1+1» побачать другий епізод «вокальних баттлів»

Поделиться:

Тренери Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін дивують не тільки вибором пар і незвичайними музичними номерами, а й модними образами.

Так, минулої неділі на першому «вокальному баттлі» Тіна Кароль підкорила глядачів вишуканою облягаючою зеленою сукнею з розрізами і вишивкою від британського дизайнера Julien Macdonald.

Свій образ Потап доповнив пісочною подовженою курткою і окулярами у тонкій оправі, а Сергій Бабкін не змінив класичного стриманого стилю, обравши білу сорочку і бежевий твідовий піджак.

Джамала вразила глядачів стильним неопреновим костюмом зі світшотом від грузинського бренду Dаtuna, прикрашеним білими «крилами» з шовкової тафти.

 

У наступному ефірі «вокальних баттлів», який глядачі побачать у неділю о 21:00 на телеканалі «1+1», Тіна Кароль у виборі вбрання не змінить британському дизайнеру Julien Macdonald та з'явиться у витонченій  сукні з вишивкою.

Джамала вразить елегантним образом, доповнивши його вініловою лаковою спідницею, топом і високою зачіскою.

Потап одягне модний спортивний костюм, а Сергій Бабкін - затишний сірий стриманий костюм з гольфом, доповнений незвичайною бутоньєркою у вигляді англійської троянди.

Подружня телепара ведучих «Голосу країни» - Юрій Горбунов та Катя Осадча - як завжди відповідає модним трендам і останнім тенденціям.

Юрій виглядає чудово в класичному чорному костюмі з блискавками, а Катя Осадча надзвичайно ніжна в сукні молочного кольору з оборками від українського дизайнера Олени Реви.

Варто відзначити, що над модними образами зірок «Голосу країни-7» працює служба стилю телеканалу «1+1» на чолі з Ольгою Слонь.

Уже в неділю за право продовжити свою участь у проекті в вокальному бою змагатимуться священик з Березані Олександр Клименко, правнучка Тамари Церетелі Ніні Цнобіладзе, колишня бек-вокалістка Потапа Марта Адамчук і Katya Chilly, яка викликала захоплення своїм виступом на «сліпих прослуховуваннях».

Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новости по теме