У центрі Києва учасники Голосу країни-8 влаштували гучний концерт

Голос країни

У столиці відбулася фан-зустріч з учасниками популярного вокального шоу.

Поделиться:

Напередодні , який відбудеться 15 квітня о 21:00 на телеканалі 1+1, учасники восьмого сезону Олена Луценко і Валентин Біленький з команди Сергія Бабкіна, підопічні молодої матусі Джамали Анна Трінчер і Христина Храмова, вокалісти Потапа Микита Трондін і Віолетта Литвиненко, а також Михайло Сосунов та Альона Карась із команди Тіни Кароль влаштували гучний концерт у ТРЦ Gulliver.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал Голосу країни у You Tube об'єднав більше 1 млн підписників

Охочі насолодитися співом вокалістів та взяти у них автограф з’їхалися з усіх куточків міста та розмістилися на п’яти ярусах торгівельного центру. В рамках заходу талановиті артисти виконали сольні пісні з етапів «сліпі прослуховування», «вокальні бої» та «нокаути» і закликали не пропустити перший прямий ефір цієї неділі.

Після концертної програми учасники восьмого сезону «Голосу країни» роздавали автографи, спілкувались зі своїми шанувальниками, робили з ними селфі, а також відповідали на питання журналістів. Так, зірка серіалу Школа , наставником якої є Джамала, прокоментувала чутки про стосунки зі своїм колегою Богданом Осадчуком, який у популярному серіалі зіграв Тоху:

«Якщо я пройду до наступного етапу Голосу країни, я обов’язково розкажу, що відбувається у моєму особистому житті. Все у ваших руках, тому голосуйте за мене», - зізналась Анна.

Учасник Ліги Сміху Михайло Сосунов із команди Тіни Кароль поділився, що саме Потап на гумористичному проекті порекомендував йому спробувати свої сили на Голосі країни. Тим часом, вокалістка гурту Carte blanche Альона Карась розповіла ведучій заходу Марії Гавві, що вони з Михайлом стали справжніми друзями, і він гостює у дівчини, коли приїжджає з Мінска. Своєю чергою вокалісти Потапа та учасники Голосу.Діти-2 Микита Трондін та Віолетта Литвиненко зізнались, що їхня дружба зав’язалась ще у другому сезоні дитячої версії.

Підопічна Сергія Бабкіна Олена Луценко заспівала пісню «Ой, у вишневому саду», яку часто виконує зі своєю сім’єю за великим родинним столом, чим розчулила присутніх, а також відверто розповіла, що вдячна батькам, які під час скрути у сім’ї знайшли можливість оплачувати уроки вокалу.

Співочий електрик Валентин Біленький з команди Сергія Бабкіна після виступу звернувся до глядачів з проханням проживати щасливо кожну хвилину життя:

«Я хочу, щоб люди не боялися будувати долю та займатися улюбленою справою. Свого часу я ризикнув, і зараз стою перед вами. Я відчуваю себе щасливим, адже моє хобі стало роботою, яка приносить задоволення», – сказав артист.

Тим часом, Христина Храмова поділилась, що на проекті їй пощастило попрацювати з двома тренерами – зі своїм наставником Джамалою і Сергієм Бабкіним, які за час проекту стали для неї рідними людьми.

Цікаво, що ведучою заходу стала випускниця Вищу школи медіа та продакшн на 1+1.

«Чомусь склалася думка, що телебачення – це якась піднебесна, до якої потрапляють лише обрані. Не люблю стереотипи, а тому натомість дуже люблю їх спростовувати. Ніякої обраності в тому, аби прийти і записатися на навчання у Вищу школу медіа та продакшн на 1+1 на курс Ведучий розважального шоу, не було. Після завершення навчання нам запропонували пройти стажування на проекті Голос країни у ролі адміністраторів зіркових тренерів або ведучих. Мені пощастило працювати з Катериною Осадчою. Пощастило, адже я бачу всю кухню роботи телеведучої на найкрутішому проекті українського ТБ, а для мене це надзвичайно цінний досвід, якого більше ніде отримаєш. На Голосі країни та Голосі. Діти я працюю вже два роки і абсолютно кожного знімального дня вчуся чомусь новому» , – розповіла Марія Гавва.

Зазначимо, наступної неділі у прямому ефірі телеканалу 1+1 виступатимуть Валентин Біленький, Олена Луценко, Олександр Чекмарьов,  Дмитро Самко з команди Сергія Бабкіна, Анна Трінчер, Христина Храмова, Арсен Вітрецький, Адріана Шевчук із команди Джамали, Микита Трондін, Віолетта Літвиненко, Зіанджа, Србуі Сргсян із команди Потапа, а також тріо Nude voices, Михайло Сосунов, Альона Карась, Андрій Рибарчук з команди Тіни Кароль.

Нагадаємо, що наразі продовжується продаж квитків на прямі ефіру восьмого сезону Голосу країни. У знімальному павільйоні у шанувальників проекту буде можливість підтримати своїх фаворитів, на власні очі побачити зіркових наставників, насолодитися грандіозним постановками, неймовірним вокалом шістнадцяти фіналістів і сучасною декорацією, а також побачити з-за лаштунків, як створюється найбільш масштабний вокальний проект України. Квитки можна придбати за посиланням.

Новости по теме